Nieuw F2-seizoen en Sports Update nu beschikbaar in EA SPORTS F1 23

Electronic Arts  heeft nieuwe game-updates en items uitgebracht in EA SPORTS F1 23. Spelers kunnen vanaf nu racen met coureurs en auto’s uit de Formula 2 en ook is de langverwachte Sports Update live. Beide updates zijn per direct beschikbaar en bieden nieuwe racemogelijkheden met aangepaste autodesigns, waardoor spelers nog dichter bij de sport komen waar ze zo van houden.

“We hebben nauw samengewerkt met de Formula 1-teams om onze Sports Update te realiseren. Ieder team heeft unieke aanpassingen aan zijn auto’s gedaan, waaronder op het gebied van geometrie, bodywork en sponsoren. Deze veranderingen zijn nu ook terug te vinden in de game, waardoor fans er zeker van zijn dat ze de meest authentieke F1 race-ervaring voorgeschoteld krijgen. Daarnaast kondigen we met trots aan dat het Formula 2-seizoen, bestaande uit 14 races, wordt toegevoegd,” vertelt Lee Mather, Senior Creative Director bij Codemasters.

De Sports Update brengt vernieuwingen op het gebied van sponsoren, kleuren, auto’s en carrosserie, waarbij de focus ligt op de vele veranderingen die elk F1-team gedurende het seizoen heeft doorgevoerd. De volledige lijst met veranderingen kan hier worden bekeken.

Het Formule 2 2023-seizoen, met gerenommeerde coureurs en coureurs die net komen kijken (onder andere Théo Pourchaire, Frederik Vesti, Ayumu Iwasa, Arthur Leclerc en Enzo Fittipaldi), belooft actievolle races en een intense competitie. Spelers kunnen deelnemen aan F2-evenementen in Career, F1 World en Multiplayer-spelmodi.

F1 23-spelers kunnen deze week bovendien uitkijken naar nog meer toevoegingen. De onlangs aangekondigde ‘Home Race’ Haas-livery, coureurskleding en schoenen, ontworpen voor het team om te gebruiken tijdens de FORMULA 1 LENOVO UNITED STATES GRAND PRIX 2023 zullen worden toegekend aan degenen die het Nico Hülkenberg Scenario Event voltooien tussen 17 tot 23 oktober*. “We zijn enthousiast om een thuisraceweek te vieren in samenwerking met EA SPORTS F1 23, een primeur voor ons als team. We hopen dat de spelers genieten van het voltooien van de challenge en de speciale livery die zij hiermee kunnen verdienen,” zei Mark Morell, Director of Marketing, MoneyGram Haas F1 Team.

Later in de week wordt ook de livery van een ander team aan het spel toegevoegd. De Driver Ratings worden bijgewerkt op 19 oktober om prestaties in het echte leven in Singapore, Japan en Qatar te weerspiegelen. Daarnaast maken verschillende F1 Esports Series-kampioenen, waaronder Lucas Blakeley, regerend kampioen van de Formula 1 Esports Series 2022, hun debuut als Mijn Team-Icons.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password