Nieuw artwork van Katsumi Enami onthuld voor Star Ocean First Departure R

Katsumi Enami, de populaire artist achter veel van de geliefde illustraties uit de Star Ocean-serie, heeft enkele gloednieuwe illustraties ontworpen voor de personages van Star Ocean First Departure R™waarmee hij hun unieke persoonlijkheden op verbluffende manieren tot leven wekt.

Katsumi Enami

Of ze nu boos, vrolijk, bezorgd of verdrietig zijn, de persoonlijkheid van elk personage komt tot uitdrukking met levendige nieuwe details en helderheid in Katsumi Enami’s nieuwe artwork. Hieronder enkele beschrijvingen van de personages die je kunt ontmoeten tijdens je avonturen in STAR OCEAN First Departure R, vergezeld door gloednieuwe illustraties. Spelers hoeven niet lang meer te wachten tot deze personages tot leven worden gewekt, want STAR OCEAN First Departure R verschijnt op 5 december 2019 voor het Nintendo Switch™-systeem en PlayStation®4-computerentertainmentsysteem.Roddick Farrence

Een Fellpool die woont op Planet Roak. Op het eerste gezicht lijkt hij bedachtzaam en terughoudend, maar eigenlijk is hij behoorlijk gepassioneerd.

Millie Chliette

Een Fellpool die symbologie bestudeerd. De jeugdvriend van Roddick, en lid van de verdedingsmacht.

Dorne Murtough

Een Fellpool-zwaardvechter. Als sinds zijn jeugd een goede vriend van Roddick en Millie, en ook lid van de verdedigingsmacht.

Ronyx J. Kenny

Een kapitein van de Terran Alliance die als leider van een verkenningsmissie naar Planet Roak wordt gestuurd.

Ilia Silvestri

Ronyx’ tweede in lijn, die hem overal vergezeld. Ze is een briljante vrouw die al op jonge leeftijd promoveerde, en zeer bedreven is in ongewapende gevechten.

Cyuss Warren

Een jongeling van het ras dat Highlanders wordt genoemd. Cyuss is het type ruwe bolster, blanke pit, en zwerft over het continent, op zoek naar pure kracht.

Phia Melle

Phia is een vrouwelijke ridder en leider van het Astral Knight Corps. Ze kent Cyuss al sinds haar jeugd en is zeer aan hem gehecht.

Ashlay Bernbeldt

Is op heel Roak bekend als een eenarmige huurling. Als meester in de Edarl Blade Arts, kijkt elke tacticus respectvol tegen hem op.

T’nique Arcana
   
Een jongen die deel uitmaakt van het ras dat de Lycanthropes wordt genoemd. Normaal gesproken lijkt hij op een mens, maar hij draagt een virus bij zich waardoor hij in een weerwolf verandert als hij zich opwindt.

Mavelle Froesson

Een beeldschone dame die leeft voor wraak. Toen ze jong was werden haar ouders vermoord door de Crimson Shield, en nu reist ze over de hele planeet om hen te wreken.

Pericci

Een half-beest-meisje dat meer van de eigenschappen van haar voorouders heeft geërfd en daardoor primitiever is dan Roddick en de andere Fellpool. Ze heeft ook het vermogen in een kitten te transformeren.

Ioshua Jerand

Een symbologist van het Featherfolk. Toen hij jong was werden zijn ouders vermoord en raakte hij gescheiden van zijn zusje. Hij reist over de wereld om haar te vinden.

Erys

Een meisje van het Featherfolk. Met haar gouden haar en prachtige vleugels ziet ze er prachtig en engelachtig uit. Maar schuilt er een duister geheim in haar verleden…?

Welch Vineyard

Een meisje dat ergens op Planet Roak stilletjes aan haar uitvindingen werkt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password