Nieuw anime-openingsfilmpje onthuld voor Star Ocean The Second Story R

Square Enix onthulde vandaag het gloednieuwe anime-openingsfilmpje voor de komende 2.5D-remake Star Ocean The Second Story R, die op 2 november 2023 verschijnt voor Nintendo Switch™, PlayStation 5  en PlayStation 4, en digitaal voor pc via STEAM. De anime-stijl opening werd voor het eerst getoond aan bezoekers van ANIME Impulse OC, en toont de twee speelbare hoofdpersonages Claude en Rena die met hun bondgenoten op avontuur gaan, waarbij ze te maken krijgen met een buitenaardse dreiging.

Het openingsfilmpje is geproduceerd door de animatiestudio “Yostar Pictures.” De song “stella” is  de themasong van Star Ocean The Second Story R en geschreven en uitgevoerd door SUIREN, een Japans duo dat bestaat uit zanger Sui en toetsenist/arrangeur Ren. Het nieuwe anime-openingsfilmpje toont spectaculaire actie, ondersteund door een upbeat song.
Star Ocean The Second Story R is een 2.5D-remake van de in RPG die in 1998 verscheen als tweede deel in de Star Ocean-serie, Star Ocean The Second Story R. De game combineert prachtige 3D-omgevingen met nostalgische 2D-pixel-personages, zodat spelers kunnen genieten van een klassieke RPG-ervaring in een nieuw jasje. De game is verrijkt met een opnieuw gearrangeerde soundtrack, nieuwe moeilijkheidsopties, vele quality-of-life-verbeteringen en meer, naast de al bekende en geliefde features als snelle, realtime-gevechten, een diepgaand skill-systeem en private actions, waarmee spelers hun relaties met teamgenoten kunnen versterken en verschillende eindes kunnen ontgrendelen.

De standaard fysieke edities van Star Ocean The Second Story R zijn nu te pre-orderen. Spelers ontvangen bij sommige retailers als pre-order bonus de volgende digitale content:

  • Pangalactic Federation Longsword
  • Forest Knuckles
  • 1x Een set genezings-items (Mixed Berries x20 + Resurrection Potion x20)
  • 1x Sunrise Ring

Star Ocean The Second Story R verschijnt op 2 november 2023 voor Nintendo Switch, PS5, PS4 en pc via STEAM.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password