NieR raid-serie onthuld en nieuwe details aangekondigd voor Final Fantasy XIV Online Patch 5.1: Vows of Virtue, Deeds of Cruelty

De eerste details van de komende Patch 5.1 voor FINAL FANTASY® XIV: Shadowbringers™ zijn onthuld tijdens de nieuwste ‘Letter from the Producer LIVE’-stream.

Patch 5.1 is getiteld Vows of Virtue, Deeds of Cruelty, en wordt de eerste grote update voor FINAL FANTASY XIV Online’s hooggeprezen derde uitbreiding. De patch introduceert onder andere de langverwachte YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid, een samenwerking met de NieR®-serie, inclusief werk van gastontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO.

Vows of Virtue, Deeds of Cruelty levert een schat aan nieuwe content, mogelijkheden en verbeteringen. Tijdens de livestream onthulde Naoki Yoshida, producer en director van FINAL FANTASY XIV Online, veel van de content die Patch 5.1 zal leveren:

 • Nieuwe hoofdscenario-quests – Patch 5.1 introduceert het volgende hoofdstuk in de spannende hoofdverhaallijn van Shadowbringers.
 • Nieuwe alliance raid voor 24 spelers: “The Copied Factory” – Gastontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO laten FINAL FANTASY en NieR samenkomen in de YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid-serie.
 • Restoration of the Holy See of Ishgard – Deze content voor crafters en verzamelaars moedigt spelers aan om samen te bouwen aan het Firmament in Ishgard. De nieuwe content wordt vergezeld door uitgebreide systeemaanpassingen en updates voor crafting- en gathering-klasses.
 • New Game+ – Dit gloednieuwe systeem laat je eerder voltooide quests spelen met behoud van je huidige progressie en job-level.
 • Nieuwe dungeon: “The Grand Cosmos” – Spelers kunnen deze nieuwe dungeon proberen te overwinnen met andere avonturiers, of gebruik maken van het Trust-systeem om hem met een groep non-speler-personages te betreden.
 • Nieuwe extreme trial – Spelers kunnen een nieuwe trial op extreme-niveau proberen te overwinnen.
 • Nieuwe beast tribe-quests – The Pixies
 • PvP-updates – Er worden substantiële veranderingen doorgevoerd aan PvPacties, samen met de introductie van een nieuwe Frontline-map en -regelset.
 • Updates voor de blue mage-job – De eerste grote update voor deze gelimiteerde job is goed voor een verhoogde level cap, nieuwe job-quests en nieuwe blue mage-specifieke gevechtsuitdagingen en content.
 • Performance action-updates – Dankzij de toevoegingen van een ensemble-functie kunnen groepen spelers samen muziekmaken.
 • Patch 5.1 levert ook job-aanpassingen, Gold Saucer-updates, systeemupdates, en meer

Nieuwkomers in FINAL FANTASY XIV Online worden uitgenodigd om een gratis trial te downloaden die ze laat genieten van alle content tot level 35. De gratis trial laat spelers tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password