NieR: Automata The End of YoRHA Edition voor Nintendo Switch nu verkrijgbaar voor pre-orders

Square Enix maakt bekend dat de geliefde role-playing game NieR:Automata The End of YoRHa Edition eindelijk naar de Nintendo Switch komt en nu beschikbaar is voor digitale en fysieke pre-orders. Sinds de release in 2017 zijn wereldwijd 6,5 miljoen exemplaren van NieR:Automata verscheept. Vanaf 6 oktober 2022 kunnen spelers de post-apocalyptische action RPG ook op de Nintendo Switch beleven.

De fysieke editie van de game heeft op de voorkant een symbolisch artwork van character designer Akihiko Yoshida en krijgt een nieuwe, omkeerbare hoes met de android A2, ontworpen door concept artist Koda Kazuma.

Het hooggeprezen NieR:Automata is onder regie van YOKO TARO ontwikkeld door PlatinumGames Inc. in samenwerking met SQUARE ENIX. De game biedt een meesterlijke mix van actie- en RPG-gameplay met een diepgaande, aangrijpende verhaallijn. Spelers strijden als de androids 2B, 9S en A2 om de wereld te veroveren op hun menselijke scheppers en lang vergeten waarheden over de mensheid te ontdekken. NieR:Automata The End of YoRHa Edition bevat naast de bekroonde basisgame de 3C3C1D119440927-DLC, met drie uitdagende colosseums en aanvullende kostuums. Wanneer de game is verschenen voor de Nintendo Switch, kunnen spelers ook de gratis 6C2P4A118680823-DLC downloaden. Deze DLC verschijnt exclusief voor de Nintendo Switch en omvat zes nieuwe kostuums en vier nieuwe accessoires die het uiterlijk van speelbare personages veranderen. De DLC levert ook twee pod-skins die zijn gebaseerd op personages uit de populaire mobile-titel NieR Re[in]carnation.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password