Nickelodeon All-Star Brawl 2 Nu uit op Consoles en PC

Nickelodeon All-Star Brawl 2, de volgende evolutie van de succesvolle vechtgame-serie, lanceert vandaag op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam. Nickelodeon All-Star Brawl 2 is helemaal opnieuw opgebouwd met vernieuwde gameplay, nieuwe Nicktoons-vechters en een spannende campagne. Het is een compleet nieuwe game-ervaring die toegankelijker en competitiever is dan ooit. Of je nu een doorgewinterde vechtgame kampioen bent of voor het eerst speelt – het is tijd om te Brawl!
Nickelodeon All-Star Brawl 2 laat je het uitvechten met een uitgebreid rooster van 25 vechters, inclusief gloednieuwe personages zoals Squidward Tentacles, Jimmy Neutron, de Angry Beavers, Azula en meer! Kies je favoriete vechtersbazen, pas ze aan met iconische outfits, beheers hun unieke movesets en gebruik gloednieuwe, krachtige Supers om de genadeklap uit te delen. Nickelodeon All-Star Brawl 2 bevat een single-player roguelike campagne, voice acting voor alle speelbare personages en volledige crossplay op alle platforms.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password