Nexon kondigt Vindictus: Defying Fate aan

Nexon kondigt Vindictus: Defying Fate aan. De game is een snelle actie-RPG die zich afspeelt in een visueel verbluffende 3D-fantasiewereld geïnspireerd door de Keltische mythologie. Vindictus speelt zich af in dezelfde wereld die Nexon creëerde in de veelgeprezen MMORPG uit 2010. Deze nieuwe actie-RPG breidt de wereld en de overlevering van het origineel uit met meeslepende omgevingen en spannende, snelle gevechten. Komt voor Windows PC’s en consoles op een nog te bepalen datum.
Nexon houdt de komende weken een openbare pre-alpha test voor Vindictus: Defying Fate in de komende weken. Meer details over deze test, waaronder de startdatum, worden binnenkort gedeeld. Om deel te nemen hoeven spelers het spel alleen maar toe te voegen aan hun verlanglijstje op Steam voordat de pre-alpha test begint. Zodra de pre-alpha test is begonnen, kan iedereen de game downloaden en spelen op Steam. Het ontwikkelteam wil alle spelers aanmoedigen om feedback te geven door lid te worden van Vindictus: Defying Fate’s officiële Discord server en daar hun gedachten te delen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password