New Tales from the Borderlands is nu wereldwijd beschikbaar

Vandaag hebben 2K en Gearbox Software New Tales from the Borderlands wereldwijd uitgebracht. De nieuwe, op keuzes gebaseerde, verhalende avonturengame breidt het Borderlands-universum verder uit en is nu verkrijgbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam en de Epic Games Store.

New Tales from the Borderlands, een spirituele opvolger van de geliefde Telltale Games-titel, is een gloednieuwe game die hetzelfde gevoel van avontuur en storytelling uitstraalt. In de altijd door oorlog verscheurde metropool Meridian City besturen spelers drie beminnelijke losers op de ergste dag van hun leven door middel van diepe, meeslepende verhaalscènes, minigames en free-walk sequenties. Elke keuze die spelers maken kan van invloed zijn op hoe het verhaal zich ontvouwt, vaak op onverwachte manieren.

“Met concept- en schrijfsamenwerking tussen talent dat werkte aan de originele Tales from the Borderlands en een volledig Gearbox-productieteam, gedreven door het ongelooflijke creatieve leiderschap van Gearbox Studio Quebec, zijn we enthousiast voor iedereen om New Tales from the Borderlands te spelen,” aldus Randy Pitchford, oprichter van de Gearbox Entertainment Company. “De nieuwe verhaallijnen en personages zullen nieuwkomers in het Borderlands-universum en degenen die andere Borderlands-games hebben gespeeld en ervan hielden, vermaken.”

New Tales from the Borderlands bevat een aantal meeslepende narratieve dynamieken en functies die de filmische ervaring naar nieuwe hoogten brengen:

  • Drie Nobodies op een Missie. Beslis over het lot van de altruïstische wetenschapper Anu, haar ambitieuze, “streetwise” broer Octavio en de woeste, frogurt-slingerende Fran. Met niets meer te verliezen en alles te winnen, klauw en bedrieg je je een weg door dit spannende vijfdelige verhaal vol gewapende boeven, buitenaardse beesten en heerlijke taco’s.
  • Een Explosief Filmisch Avontuur. De Borderlands zijn niet alleen het thuis van Vault Hunters, bandieten en CEO’s van wapenbedrijven, maar ook van vertrapte, onverschrokken burgers die proberen rond te komen. Met een groot aantal terugkerende en nieuwe gezichten, waaronder een moordenaar met komische aspiraties en een minder moorddadige bandiet dan gewoonlijk, zal dit onvergetelijke verhaal nieuwe en oude fans zeker bekoren.
  • Jij Bepaalt het Eindresultaat. De beslissingen die je neemt bepalen hoe je verhaal afloopt. Of het nu gaat om Anu’s visie van een universum dat technologie gebruikt om levens te redden in plaats van te vernietigen, Octavio’s dromen van roem en fortuin of Fran’s ijskoude plot voor wraak – hun succes of mislukking hangt van jou af.

New Tales from the Borderlands is verkrijgbaar in twee edities:

  • New Tales from the Borderlands: Standard Edition is verkrijgbaar voor € 39,99 op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam en de Epic Games Store, alleen in digitaal formaat;
  • New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition is voor € 49,99 verkrijgbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam en de Epic Games Store in digitale en fysieke vorm, en bevat zowel de New Tales from the Borderlands als Tales from the Borderlands.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password