NeverAwake Debuts Accolades Trailer, start Switch, PS5, PS4 Pre-Orders

NeverAwake, de twin-stick shoot’em up die zich afspeelt in de wereld van de gruwelijke dromen van een jong meisje van ontwikkelaar Neotro Inc en uitgever Phoenixx, viert een spookachtig succesvolle PC lancering met een nieuwe accolades trailer. Console pre-orders beginnen vandaag op de Nintendo Switch voorafgaand aan de donderdag 19 januari console debuut.
NeverAwake behaalde een Metacritic-score van 84 en werd daarmee een van de beste indiegames van het jaar en een van de 40 best beoordeelde games van de meer dan 12.000 titels die in 2022 op Steam zijn uitgebracht. Deze post-launch onderscheidingen van wereldwijde media volgen op pre-launch prijzen van Japanse evenementen, waaronder de Tokyo Game Show 2022 Eerste Selectie aanwijzing en de Vermilion Gate Grand Prize op Japan’s meest prestigieuze indie game evenement, BitSummit X-Roads.

Vanaf donderdag 19 januari proberen dromers op Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5 het kleine meisje Rem te bevrijden uit een letterlijke nachtmerriegevangenis. Bob en weef door een kleurrijke, handgetekende kogelhel terwijl je Rem’s grootste angsten onder ogen ziet: groenten, honden, de tandarts, manifestaties van schooldagdruk en al het andere dat een kind vreest.

De verontrustende machinaties van Rem’s geest nemen verwrongen vormen aan, maar ze kan een arsenaal aan twin-stick wapens, accessoires en upgrades gebruiken om aanvalspatronen te creëren waar je alleen maar van kunt dromen. Neem het op tegen haar fobieën en angstaanjagende vijanden in 80 verschillende levels en tientallen eindbaasgevechten, samen met diverse balansupdates die bij de console-release zijn inbegrepen.

Duik dieper in dromenland met het officiële NeverAwake “Nightmare World Art” digitale artbook en de soundtrack, en luister naar het rustgevende slaapliedje “AWAKE” van DJ, singer-songwriter en producer YonYon, streaming op Spotify en Apple Music.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password