NeverAwake brengt vandaag verse nachtmerriebrandstof naar Switch, PS4|5 en Steam Deck

NeverAwake, de twin-stick shoot’em up die zich afspeelt in de wereld van de gruwelijke dromen van een jong meisje van ontwikkelaar Neotro Inc en uitgever Phoenixx, lanceert vandaag Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Na een succesvolle PC lancering ontving NeverAwake talrijke prijzen, waaronder het Tokyo Game Show 2022 Eerste Selectie predicaat, de Vermilion Gate Grand Prize op Japan’s meest prestigieuze indie game evenement, BitSummit, en gerangschikt als een van de top 40 best beoordeelde PC games uit de 12.000 plus titels uitgebracht op Steam in 2022 met een 84 Metacritic score.

Duik diep in de geest van Rem, een schoolmeisje gevangen in de angstaanjagende fantasie van haar dromen. Vecht door de levendige verbeelding van Rem en trotseer absurde manifestaties van de grootste angsten uit de kindertijd: de tandarts, groenten, honden, conflicten op school en andere puberale problemen.

Knal en ontwijk door een eindeloze nachtmerrie met meer dan 80 levels in een abstracte, handgetekende kogelhel, en overwin haar fobieën die zich manifesteren als tientallen eindbazen. Gebruik een arsenaal aan surrealistische wapens en rust upgrades en accessoires uit om ongelooflijke aanvalspatronen te creëren.

NeverAwake komt tegelijk met de laatste Steam-update op consoles met de nieuwste 1.1 content update met de geheime HIMITSU CHALLENGE die beschikbaar is voor alle spelers die wereld 8 hebben uitgespeeld, plus zes nieuwe buitenaardse accessoires. Dreamers op Switch, PS4 en PS5 kunnen genieten van algemene optimalisaties, bugfixes en prestatieverbeteringen naast diverse aanpassingen aan de gameplaybalans.

Verken de uithoeken van Rem’s geest in de vorm van meerdere eindes, en neem een diepere duik in dromenland met het officiële NeverAwake “Nightmare World Art” digitale artbook en soundtrack met de rustige melodie “AWAKE” van DJ, singer-songwriter en producer YonYon, streaming op Spotify en Apple Music.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password