Netflix-serie rondom Resident Evil klaarblijkelijk in de maak

Een online bericht dat door Netflix onlangs gepost is, lijkt te bevestigen dat er een Resident Evil-serie in de maak is. Vorige week gingen er al geruchten rond dat de streaming dienst met een serie gebaseerd op de gamefranchise zou komen, en dat lijkt met de beschrijving die kort online stond te zijn bevestigd. De beschrijving werd gevonden door Twitter-kanaal Resident Evil DB op de Media Center-website van Netflix, waar vooral persberichten en informatie over komende series staan.

Volgens de beschrijving speelt de serie zich af in het stadje Clearfield. De belangrijkste locaties zijn Umbrella Corporation, een verlaten ‘Greenwood Asylum’ en Washington, DC. De serie zou zich 26 jaar na de ontdekking van het T-Virus afspelen. “Bij het eerste tekenen van een uitbraak worden de geheimen van deze locaties onthuld”. Meer details over de serie zijn er nog niet.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password