Neem zoete wraak in Gang Beasts, nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One

Mindscape, Skybound Games en Boneloaf kondigen aan dat de fysieke versie van de knettergekke brawler Gang Beasts nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One. Neem het tegen je vrienden op in deze actievolle multiplayergame en troef ze af op een hamburgerreuzenrad, scheurende vrachtwagens, op hol geslagen liften en nog veel meer idiote locaties!

Tijd voor chaos
In Gang Beasts neemt de speler controle over kleurrijke figuurtjes die veel minder vriendelijk zijn dan ze eruitzien. Door te duwen, te trekken, te schoppen, te slaan en nog veel meer kunnen je medespelers (maximaal 3 andere spelers in offline-multiplayer, maximaal 7 andere spelers in online-multiplayer) een kopje kleiner worden gemaakt in de fictieve metropool Beef City. Maar pas op: Zodra de tegenstander uitgeteld lijkt te zijn, kan hij nog terugvechten, dus werp diegene van het speelveld om zeker te zijn van je winst.

Laat iedereen weten wie je bent
Geef jouw personage extra persoonlijkheid met de honderden kostuumcombinaties die in de game zitten en laat vervolgens zien wat je waard bent: vecht tegen lokale en online vijanden in de mêlee-spelmodus of neem het samen met vrienden op tegen de vele kwaadaardige bendes die Beef City rijk is in de Gang-spelmodus.

Populariteit en succes
Gang Beasts heeft al veel geschreeuw en gelach veroorzaakt bij diverse streamers en content creators. Dat komt natuurlijk niet als een verrassing, want de game heeft in 2016 al de Gamer’s Voice Award in de categorie Multiplayer en in 2015 de Friendly Fire award gewonnen. Daarnaast is Gang Beasts in 2018 genomineerd voor een BAFTA in de categorie Multiplayer en heeft deze een eervolle vermelding voor uitmuntendheid in design gekregen tijdens de 2015 Game Developer Choice Awards.

Ondersteuning
De game verscheen al eerder op Steam sindsdien heeft Boneloaf de game volop ondersteund met content en updates. Nu de fysieke versie ook beschikbaar verandert deze werkwijze niet, want dankzij de fysieke aard van de game krijgen nu nog meer spelers de kans om het spel te spelen en in de loop van volgend jaar staat er nóg meer DLC gepland voor Gang Beasts.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password