Neem je Cat Cafe mee naar PlayStation met Calico,

Het miauwende succes van Calico betekent dat het kattencafé uitbreidt naar nog meer locaties! Binnenkort kunnen spelers de paw-pular life-sim spelen op PlayStation 4 & 5, en ook op Google Stadia! Maar dat is niet al het Calico nieuws dat we te delen hebben.

Versie 2.0 van Calico komt binnenkort uit! De Pawesome Edition update bevat nieuwe kook minigames, nieuwe dieren om bevriend mee te raken, en nog veel meer!

Calico is een dag-in-het-leven community sim game waarin je een belangrijke en schattige taak krijgt: verbouw het kattencafé van de stad en vul het met schattige en aaibare dieren! Bouw je café op door het te vullen met schattige meubels, leuke decoraties, lekkere gebakjes, en zorg dat het weer bruist van de dieren! Speel het nu op PC via Steam, Epic Games, de Humble Store, itch.io, en Game Jolt, of op Xbox One en Series X|S, of Nintendo Switch!

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password