Neem een voorproefje van de gevarieerde biomes in actie-RPG Monolith: Requiem of the Ancients

Onafhankelijke gameontwikkelaar C2 Game Studio en Versus Evil, een van de toonaangevende onafhankelijke uitgevers van videogames, hebben vandaag een geheel nieuwe blogpost vrijgegeven met details over de omgevingen die je kunt verkennen wanneer Monolith: Requiem of the Ancients in 2024 wordt gelanceerd op pc, Switch, PlayStation en Xbox.

Dit nieuwste blogbericht geeft een overzicht van Gliese, een rijk gehuld in mysterie, waar de geschiedenis in schaduwen gehuld is en het lot wankelt op de grens van onzekerheid. Gliese heeft een spectrum aan biomen die de essentie ervan verrijken. Elke omgeving nodigt ontdekkingsreizigers uit om hun geheimen bloot te leggen, verborgen tempels te ontdekken, grotten te verkennen en ongetwijfeld te genieten van de vele wonderen die Gliese herbergt.

Hier krijg je een beeld van de dorre woestenij De Grote Xanios Woestijn, ooit de thuisbasis van de oudste beschaving van Gliese; het weelderige Diepe Woud waar legendes spreken over een verborgen bos waar de fluisteringen van oude wijsheid weerklinken; het met sneeuw bedekte Kaliosgebergte, waar de harde temperaturen en hevige winden een uitdaging vormen voor iedereen, behalve voor de unieke Hiltsik die zich aan het klimaat hebben aangepast en er een dorp hebben opgezet; en het betoverende Vuurvliegenbos en het Heilige Meer, vol met sereen water en volgens de geruchten de doorgang naar een verborgen Diokekstad.

Als je Monolith: Requiem of the Ancients, is er momenteel een demo beschikbaar op Steam die je een voorproefje biedt van het zeer bevredigende, op combo’s gebaseerde vechtsysteem.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password