Neem een kijkje achter de schermen van AO Tennis 2

BIGBEN en Big Ant Studios onthullen  een nieuwe video van AO Tennis 2, de tweede game in de officiële Australian Open-serie. In deze developer diary verwelkomt het gepassioneerde Big Ant-team ons op hun kantoor in Melbourne voor een kijkje achter de schermen en een blik op de vernieuwingen in de game, die op 9 januari verschijnt voor consoles en pc.

De volledige Australian Open-ervaring
Voor AO Tennis 2 hebben de ontwikkelaars nauw samengewerkt met een team van Tennis Australia voor een uitgebreide en meeslepende simulatie van het eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar. Tennisfans krijgen toegang tot een geheel accurate replica van het Melbourne Park-sportcomplex en zijn drie hoofdvelden, waar duizenden toeschouwers elk jaar kunnen genieten van sensationele tennissers en wedstrijden.

Nauwkeurig nagebootste, officiële content
Van de Melbourne-speelvelden tot de kostuums en gedragingen van tennissers; de ontwikkelaars hebben alles op alles gezet om de échte sfeer en intensiteit te reproduceren van de competitie, die wordt gehouden tijdens de piek van de Australische zomer, en waarbij de temperatuur dus hoog kan oplopen. AO Tennis 2 plaats spelers in de schoenen van de legendarische Rafael Nadal, Australië’s eigen #1 van de wereld, Ash Barty, en vele andere sterren om spelers het gewicht van deze powerhouse match-ups te laten voelen.

Gloednieuwe Career-mode
Om spelers helemaal onder te dompelen in de wereld van professioneel tennis, moeten ze zich niet alleen op het veld maar ook in de perskamer bewijzen. Als deel van de nieuwe Career-mode in AO Tennis 2, moeten spelers namelijk hun reputatie voor media en publiek managen. Net als in het echt, is de spanning zowel op als buiten het veld voelbaar!

Of je nu online of lokaal speelt, AO Tennis 2 biedt vele uren vermaak, uitdaging en competitie. Tennisfans kunnen AO Tennis 2 ook spelen op de Nintendo Switch, met een versie die net zo diepgaand en uitgebreid is als de versie voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password