Neem een kijkje achter de schermen bij 4A Games met The Making of Metro Exodus

Deep Silver en 4A Games releasen het eerste deel van The Making of Metro Exodus – een driedelige documentaireserie die is opgenomen binnen de twee studio’s van 4A Games in Kiev en op Malta, waar ze de laatste hand leggen aan het komende Metro Exodus.

De serie geeft fans inzicht in het creatieve proces achter 4A Games’ meest ambitieuze project tot op heden. Kijkers kunnen genieten van interviews met belangrijke ontwikkelaars van 4A Games en archiefbeelden en foto’s, inclusief nooit eerder vertoond beeldmateriaal, van de vijf jaar durende ontwikkeling van Metro Exodus, van de conceptfase tot het voltooide product.

In Episode One ontmoeten we het team ‘Spartans’ die 4A Games oprichten met slechts één doel voor de ogen – om op te klimmen uit de gelederen van de ‘underdogs’ en de studio te vormen die de Metro-romans van Dmitry Glukhovsky tot leven kan wekken.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/_hjm1ZmO0nM in url
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password