Neem deel aan het Killer Instinct World Cup Qualifier op Kombo Klash Netherlands

Microsoft en The Dutch Brawlers hebben aangekondigd dat Kombo Klash Netherlands officieel deel uitmaakt van de Killer Instinct World Cup Qualifier.

Kombo Klash Netherlands vind plaats op 8 en 9 oktober op het Firstlook Festival. Inschrijven voor Kombo Klash Netherlands kan op dutchbrawlers.com. Er zal een totale prijzenpot van $2500 verdeeld worden onder de top spelers van dit toernooi.

De winnaar van Kombo Klash Netherlands zal onmiddelijk gekwalificeerd zijn voor de Killer Instinct World Cup, dat in maart 2017 wordt georganiseerd in San Antonio, Texas. En dat is niet alles! De beste twee spelers mogen een Killer Instinct figurine in ontvangst nemen, aangeboden door Ultimate Souce.

Kombo Klash Netherlands

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password