Neem deel aan de Ronde van Frankrijk met Pro Cycling Manager en Tour de France 2020

Vanaf vandaag kun je persoonlijk deelnemen aan de beroemdste wielerwedstrijd ter wereld! NACON en Cyanide maken met plezier bekend dat vanaf vandaag Pro Cycling Manager 2020 verkrijgbaar is voor pc, en Tour de France 2020 voor Xbox One en PlayStation 4. In augustus komt Tour de France 2020 voor het eerst ook naar pc.

De officiële game van de Tour de France laat je spelen met de officiële teams die deelnemen aan de Ronde van Frankrijk, in hun officiële jerseys. Daarnaast zijn andere uitgenodigde teams speelbaar, inclusief Circus-Wanty Gobert en Bingoal-Wallonie Bruxelles.

Naast de 21 etappes van de Ronde van Frankrijk, biedt Tour de France 2020 toegang tot vele andere officiële races, zoals de Critérium du Dauphiné, Paris-Nice, Paris-Roubaix en – voor de eerste keer – Liège-Bastogne-Liège, ook wel bekend als “The Old Lady”. Spelers kunnen ook hun eigen competities creëren in de My Tour-mode door de beschikbare etappes naar eigen wens te combineren.

In de Pro Leader-mode van Tour de France 2020 kunnen spelers hun eigen wielrenners creëren, de specialiteiten van die wielrenners kiezen en hun vaardigheden ontwikkelen in de loop van verschillende seizoenen. In de Pro Team-mode kunnen spelers de leiding voeren over een complete wielerploeg, waarbij ze tijdens races tussen teamgenoten kunnen wisselen, strategieën kunnen bepalen en nieuwe wielrenners kunnen rekruteren. Ook kunnen spelers voor de eerste keer overschakelen naar een first-person camera om helemaal in de races op te gaan, en genieten van de compleet vernieuwde Time-Trial-mode.

In de uitgebreide Career-mode van Pro Cycling Manager 2020 stappen spelers in de schoenen van een manager. Na het kiezen van een ploeg moeten spelers zorgdragen voor de training van hun wielrenners, races plannen, investeren in beter materiaal, nieuwe talenten rekruteren, het moraal hoog houden, en contracten met nieuwe sponsors tekenen voor een groter budget en betere race-resultaten tegen computergestuurde tegenstanders.

Het dashboard is ook verbeterd voor een beter overzicht, terwijl je voor het eerst wordt bijgestaan door een assistent-manager die je helpt het raceschema te plannen. Spelers kunnen in Pro Cycling Manager 2020 deelnemen aan meer dan 230 races en 650 etappes.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password