Need for Speed Unbound Volume 5 verschijnt op 12 oktober

Dit deel biedt een opgefriste Speed Pass, waarmee 75 gratis rangen met retro caleidoscopische cosmetica en aanpassingen voor het grijpen liggen, evenals de woeste Buick Grand National GNX (1987) voor racers die rang 50 bereiken. Spelers kunnen ook de uitdaging aangaan om 25 bijna-ongelukken te maken in een BMW terwijl ze worden achtervolgd door de politie om de nieuwe BMW M2 Coupé met turbo (2023) vrij te spelen, waarmee ze bewijzen dat ze de straten bezitten en nergens heen gaan.

Daarnaast zijn er nieuwe premium contentpakketten verkrijgbaar, waaronder het griezelige “Trick or Street Swag Pack”, dat de legendarische aangepaste MINI John Cooper Works Countryman ’17 tot leven brengt, plus een kledingpakket, Skeleton Head-masker, rijeffect, exclusieve claxon en meer.

Hieronder vind je een overzicht van alle spannende content in Need for Speed Unbound Deel 5:

  • Alle 14 Linkups: Spelers kunnen het opnemen tegen alle 14 Linkups uit Deel 3 en Deel 4 – laat de straten zien waarom je aan de top van je kunnen staat, in vier rondes met epische stunts en heroïsch rijgedrag. Spelers die het meeste bijdragen worden gekroond tot MVP op locaties als Yams Wind Farm, Marigold Golf Course en Jefferson Quarry.
  • Vernieuwde Speed Pass: Volume 5 biedt een vernieuwde Speed Pass met 75 rangen en gratis retro caleidoscopische cosmetica en aanpassingen. Bereik rang 50 en cruise door de wereld in de Buick Grand National GNX (1987).
  • Nieuwe uitdagingen: Ga de uitdaging aan om 25 bijna-ongelukken te maken in een BMW terwijl je wordt achtervolgd door de politie om de New BMW M2 Coupé (2023) vrij te spelen. Spelers kunnen hun reputatie bewijzen door nieuwe dagelijkse, wekelijkse en eenmalige uitdagingen aan te gaan om XP te verdienen en hun bank op te bouwen.
  • In-Game Winkel: Drie nieuwe premium contentpakketten voor aanpassingen en cosmetica, met nieuwe auto’s, cosmetica, rijeffecten en meer, zijn verkrijgbaar in de gamewinkel.
  • Need for Speed Unbound – Trick or Street Swag Pack: Dit premiumpakket is verkrijgbaar voor $14,99 en bevat de legendarische aangepaste MINI John Cooper Works Countryman ’17, evenals een ongelooflijke reeks klassiek ontworpen artwork geïnspireerd op de rubberen slangenstijl uit de gouden eeuw van de Amerikaanse animatie. Deze ontwerpen komen terug in de kleding, het Skeleton Head masker, een rij-effect, een exclusieve claxon en nog veel meer.
  • Need for Speed Unbound – Volkswagen Kever (1963) Legendarisch Custom Pack: Dit pakket is verkrijgbaar voor $9,99 en biedt spelers de Legendary Custom Volkswagen Beetle (1963) (aangepaste bodykit en livery) en een Speed Pass-boost van 10 levels, waarmee ze worden beloond met 10 spannende nieuwe cosmetische of aanpassingsvoorwerpen.
  • Need for Speed Unbound – Vol.5 Customs Pack: Dit nieuwe customs pack biedt spelers 3 nieuwe exclusieve Custom Builds, waaronder Chevrolet Corvette Grand Sport (2017), BMW i8 Coupé (2018) en Mercedes-AMG C 63 Coupé (2018) voor $5,99.
  • EA PLAY abonneebeloning: EA Play-abonnees kunnen genieten van hun beloning van de Epic Custom Mercury Cougar (1967).
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password