Need for Speed Unbound Volume 2 racet vandaag naar consoles en pc

Electronic Arts en Criterion Games hebben vandaag een nieuwe update voor Need for Speed Unbound uitgebracht, getiteld Volume 2. Dit is de eerste in een reeks updates na de release. Deze update brengt nieuwe manieren om te concurreren met vrienden in Lakeshore Online en bevat meer mogelijkheden om alles te riskeren voor beloningen.

In Need for Speed Unbound Volume 2 krijgen spelers toegang tot nieuwe features en beloningen, waaronder nieuwe wagens, stickers, rij-effecten, cosmetische items en nog veel meer. Volume 2 biedt ook nieuwe manieren om te strijden op de straten van Lakeshore met dagelijkse uitdagingen, diverse nieuwe playlists, events en de nieuwe Keys to the Map DLC. Of het nu gaat om een adembenemende politieachtervolging door de straten, een race tegen de klok op Hot Laps-evenementen of een opzetje met vrienden om de politie af te schudden: spelers moeten alles uit elke bocht halen om te bewijzen dat ze genoeg in hun mars hebben om over de straten van Lakeshore te heersen.
Kijk hieronder voor een overzicht van alle spannende nieuwe content in Need for Speed Unbound Volume 2:

  • Nieuwe manieren om de straat op te gaan – Geniet van een overvloed aan extra content, waaronder Endurance Events en gloednieuwe Rumble Races. Spelers kunnen vanaf nu agenten provoceren in spannende snelle multiplayer-achtervolgingen met vrienden, of de rollen omdraaien door tegen ze te spelen en daarmee de grootste beloningen verdienen.
  • Meer manieren om te spelen – Speel 40 nieuwe uitdagingen, inclusief 3 nieuwe dagelijkse uitdagingen, om beloningen zoals XP en Bank te verdienen. Spelers kunnen ook op nieuwe Hot Laps-circuits strijden voor een intense adrenalinekick van 30 seconden, terwijl zij tegen de klok racen om nieuwe contentbeloningen te verdienen. Nieuwe Playlist Events zorgen voor nog meer variatie. Voltooi Playlists om grote beloningen te verdienen, waaronder een Rare Custom Lotus Emira Balmain Edition.
  • Beloningen – Spelers kunnen hun stijl laten zien op de straten van Lakeshore met nieuwe rij-effecten, poses, stickers en nog veel meer.
  • Keys to the Map DLC – Deze update is nu verkrijgbaar voor € 4,99 en onthult de kaartlocatie van alle 260 verzamelobjecten (100 Bears, 80 Street Art en 80 Billboards) en 160 activiteiten. De DLC wordt geleverd met het exclusieve kledingpakket “Fury and Zen”, dat bestaat uit een jas, t-shirt, joggingbroek en pet.

Need for Speed Unbound is gebouwd voor de nieuwe technologische generatie en draait voor het eerst in de serie op een resolutie van 4K op 60 FPS. Volume 2 is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com