Need for Speed Unbound toont risico’s en beloningen in eerste gameplay-trailer

Electronic Arts en Criterion hebben een gameplay-trailer van Need for Speed Unbound uitgebracht die spelers een beter beeld geeft van de risico’s en beloningen tijdens het opbouwen van Heat bij elke race in de straten van Lakeshore. Zodra de politie wordt ingeschakeld, moeten de spelers klaar zijn om op het pedaal te trappen.
In Need for Speed Unbound moeten spelers risico’s nemen om aan de top te komen. Ze kiezen hoe en wanneer ze alles op het spel willen zetten, door enorme drifts op straat te maken, de politie te slim af te zijn of weddenschappen met rivalen af te sluiten. Tijd is geld, dus het is aan spelers om zo snel mogelijk genoeg geld te verdienen – op welke manier dan ook. Dit stelt ze uiteindelijk in staat om aan wekelijkse kwalificatiewedstrijden en de ultieme race van Lakeshore, genaamd The Grand, deel te nemen.

Need for Speed Unbound wordt exclusief ontwikkeld voor next-genconsoles en pc, zodat deze draait op een resolutie van 4K in 60 FPS. De game is vanaf 2 december verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password