Need for Speed Heat launchtrailer nu beschikbaar

Ghost Games en EA zijn weggeblazen door de miljoenen krankzinnige auto’s die zijn gemaakt middels NFS Heat Studio, de car customization-app van de aankomende straatrace game Need for Speed Heat. Vorige maand liet de ontwikkelaar weten dat spelers gemiddeld 24 minuten in de app hebben doorgebracht om de meest stijlvolle, mooie ontwerpen te maken, wat uiteindelijk resulteerde in meer dan 2 miljoen (!) unieke ontwerpen. Om de creativiteit van de community te vieren konden spelers meedoen aan de NFS Heat Studio Showcase-wedstrijd. De ontwerpen van vijf gelukkige winnaars worden nu uitgelicht in de officiële launchtrailer.

Echter, al die unieke auto’s waren te goed om het hierbij te laten. Meer dan 100.000 fans die een aangepaste auto middels de NFS Heat Studio-app maakten, werden geselecteerd om hun eigen versie van de launchtrailer te ontvangen. Een speciale trailer met hun eigen ontworpen auto als heldenauto. Beroemdheden als de Franse Montana, A$AP Ferg, Pierre-Emerick Aubameyang en partners bij Aston Martin, BMW, Mercedes, Porsche, Polestar en Honda deden ook mee, dus houdt hun kanalen in de gaten om hun unieke auto’s te zien.

Need for Speed Heat stuurt spelers naar Palm City, een gloednieuwe open wereld waar straatracers strijden in gesanctioneerde evenementen om overdag ‘Bank’ te verdienen en ‘s nachts risico’s nemen om ‘Rep’ op te bouwen in ondergrondse races. Need for Speed Heat komt op 8 november naar Xbox One, PlayStation 4 en PC en biedt spelers de mogelijkheid om een rooster van meer dan 120 auto’s aan te passen en te upgraden, waaronder het videogamedebuut van de hybride-elektrische prestatieauto Polestar 1.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password