Need for Speed-franchise viert dit jaar dertigste verjaardag, nieuw jaar live service aangekondigd voor NFS Unbound

Om de dertigste verjaardag van de iconische Need for Speed (NFS)-franchise te vieren wordt er een nieuw jaar met live service uitgerold in NFS Unbound. Dit betekent dat fans het hele jaar door kunnen uitkijken naar nieuwe content, verbeteringen in de game en ook volgt er een kans om de toekomst van de franchise vorm te geven. De ontwikkelaar brengt vier nieuwe content ‘Volumes’ uit gedurende de komende 12 maanden, inclusief contentupdates, nieuwe spelmodi, events, uitdagingen, ranks, voertuigen en nieuwe mogelijkheden om progressie te boeken.

Iedere Volume, waarvan Volume 6 de volgende zal zijn, bevat een Speed Pass met maar liefst 45 tiers gratis content en 30 extra betaalde tiers met premium items. Als onderdeel van de Speed Pass worden er ook twee volledig nieuwe, aanpasbare auto’s geïntroduceerd, evenals andere content voor customization. Ook worden de meest aangevraagde bug fixes en game-verbeteringen aangepakt in deze updates.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password