NecroBoy Path to Evilship uit op Switch 31 augustus 20% korting op de release sale!

Gravity Game Arise Co., Ltd. (gevestigd in Tokio, Japan) kondigt met trots aan dat het hilarisch enge “Necroboy Path to Evilship”, ontwikkeld door Chillin’ Wolf en uitgegeven onder het label Gravity Indie Games, op 31 augustus wordt uitgebracht op Nintendo Switch.

Volg de jonge necromancer NecroBoy en zijn onlangs herrezen dienaar, Lackey! Ze zijn het misschien niet eens over de term dienaar. Zelfs over de naam Lackey. Maar dat weerhoudt hen er niet van om van elkaar te leren – de beweegredenen van NecroBoy en zijn pad van het Kwaad zijn de katalysator die hun lot met elkaar zal verbinden.
Met behulp van zijn duistere krachten brengt NecroBoy zijn NecroMinions weer tot leven om zijn bevelen uit te voeren en puzzels op te lossen om verder te kunnen gaan in de crypte van zijn beruchte held, NecroMan!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password