NCSOFT debuteert trailer voor zijn eerste real-time strategiespel – ‘Project G’.

NCSOFT heeft vandaag de eerste trailer van de nieuwe mobiele en pc-titel van het bedrijf, ‘Project G’ onthuld.

Project G is de eerste real-time strategy (RTS) game van het bedrijf, die naar wereldwijde spelers komt. Deze gloednieuwe IP is momenteel in ontwikkeling als een strategiespel dat zich afspeelt in een oorlog op grote schaal. Elke speler zal uitbreiden door beperkte middelen te verzamelen en zal ook gebruik maken van verschillende tactieken in gebiedsveroveringen tussen gilden.
De trailer bevat 100% echte gameplay-scènes met hoogwaardige graphics die momenteel in ontwikkeling zijn en gebouwd zijn op Unreal Engine. Het toont verschillende details van het spelsysteem, waaronder unieke personages van verschillende rassen, strategische gevechten uitgevoerd met melee en ranged units, en tactische manoeuvres van ‘Dragons’ en ‘Strategic Arms’ in objectieve en territorium veroverende oorlogen. Het onthult ook in-game beelden waarin gevechten tussen individuele krachten uitgroeien tot massale oorlogsvoering.

Projectdirecteur Minseok Seo zei: “Door het bouwen van een RTS-titel op basis van NCSOFT’s geavanceerde technologie, geaccumuleerd met MMO-gebaseerde grootschalige gevechtssystemen, willen we een ongekende schaal en kwaliteit creëren die nog nooit in andere strategiespellen is vertoond.” Hij voegde er ook aan toe: “Spelers zullen de kwintessens van strategiegames kunnen ervaren, gekoppeld aan verschillende eenheden en werelden die uniek zijn voor Project G, waardoor de gameplay zelf de funfactor voor de spelers wordt.”

NCSOFT onthult nieuwe projecten van verschillende genres in ontwikkeling als onderdeel van NCing, het open R&D-initiatief van het bedrijf. Vervolgens wordt een video met een interview van een Project G-ontwikkelaar onthuld aan het wereldwijde publiek.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password