NBA 2K24 Seizoen 6: Laat je zien en laat je unieke stijl zien vanaf 5 april

Vandaag onthulde 2K dat NBA® 2K24 Seizoen 6 nieuwe updates bevat voor MyCAREER, MyTEAM en The W Online*, met een aantal nieuwe updates en beloningen voor fans, met de NBA playoffs in het vooruitzicht.

In NBA 2K24 Seizoen 6 worden spelers aangespoord om het gevoel voor mode en de vakkundige benadering van basketbal van Oklahoma City Thunder-ster en zijdezachte shotmaker Shai Gilgeous-Alexander te volgen door zich zowel op als naast het veld in stijl uit te drukken. Doe mee tijdens Seizoen 6 en verdien gloednieuwe beloningen in de game en via de NBA® 2K24: MyTEAM mobiele app, en beleef spannende evenementen in The City en The Neighborhood.

  • MyCAREER voegt futuristische en pittige beloningen toe naast gloednieuwe content. Beloningen zijn onder andere een blond Frohawk-kapsel van niveau 25, een kart van niveau 30, een racepak van niveau 35 voor seizoen 6 en nog veel meer. Rijd rond in The City of The Neighborhood en knal er tijdens seizoen 6 op los in je Level 39 Mech Space Suit.
  • In MyTEAM Seizoen 6 kun je nog meer zeldzame kaarten verdienen, te beginnen met de Level 1 Free Agent Chet Holmgren-kaart, gewaardeerd met een krachtige 98 Overall. MyTEAM Seizoen 6 bevat ook een Diamond Patty Mills, Level 20 Pink Diamond Jordan Poole en Level 40 Dark Matter Shai Gilgeous-Alexander.
  • The W Online biedt wat competitief plezier terwijl we ons voorbereiden op de langverwachte WNBA Draft van 2024. Voltooi uitdagingen en verdien XP om beloningen te claimen zoals een A’ja Wilson Heroine Edition Jersey, MyTEAM Dallas Wings Jersey Card, een Noelle Quinn historisch t-shirt en meer.
  • Toevoegingen aan de Seizoenspas zijn onder andere 40 gratis items die gedurende het Seizoen vrijgespeeld kunnen worden, en de Seizoen 6 Pro Pass ontgrendelt nog eens 40 levels met premium content, waaronder de Pro Pass Dark Matter Shai Gilgeous-Alexander MyTEAM-kaart, een Ride-in GIANT Mech Suit voor nieuwe genen, tot 45.000 VC, Skill Boosts en nog veel meer! Spelers kunnen ook genieten van Galaxy Opal Paolo Banchero als automatische MyTEAM-beloning, naast Ripped Patchwork Jorts en een Zip-up Jacket dat op drie manieren gedragen kan worden als automatische MyCAREER-beloning.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password