NBA 2K24 Seizoen 2: beleef de toekomst vanaf 20 oktober

Victor Wembanyama, het prototype van de toekomst, wijst de weg dit seizoen met nieuwe buitenaardse beloningen en meer

Vandaag onthulde 2K dat NBA 2K24 Season 2 op vrijdag 20 oktober de toekomst op het veld brengt, samen met nieuwe content en beloningen voor MyCAREER, MyTEAM en The W. Seizoen 2 bevat buitenaardse beloningen zoals een level 39 Cyborg-pak, nieuwe MyTEAM-kaarten waaronder een level 40 Diamond Wilt Chamberlain, en nog veel meer!

In NBA 2K24 Seizoen 2 kunnen spelers de toekomst van de NBA beleven met de internationale prospect die wordt gezien als een van de beste prospects sinds LeBron James, Victor Wembanyama. Wembanyama heeft een zeldzame combinatie van grootte, snelheid en een grote dosis aanvallende talent. Hij staat aan de vooravond van een potentieel gouden tijdperk voor Spurs’ basketbal in het NBA-seizoen van 2023-24. Meer updates zijn onder andere:

  • MyCAREER maakt zich op voor nieuwe beloningen die spelers kunnen vrijspelen, waaronder een Slime BMX Bike van Level 20 (beide gens), een Mascot Costume van Level 30 in MyCAREER (beide gens), een Cyborg Suit van Level 39 (beide gens) en voor New Gen-spelers een Gold Floor Setter van Level 40 en voor Current Gen-spelers een Extra Badge Point.
  • MyPLAYER bevat 20 nieuwe NBA-spelersjablonen voor New Gen in Seizoen 2 en, voor het eerst, door de 2K-community gemaakte sjablonen. Sjablonen dienen als basis voor het bouwen van een MyPLAYER. Seizoen 2 biedt legendarische spelmakers als Jason Kidd en Steve Nash tot straffe velgbeschermers als Blake Griffin en Dwight Howard. Voor nog meer opties om uit te kiezen, hebben prominente leden van de 2K-community ook builds in de game, zoals SHAKEDOWN2012’s 2-way, 3-level bedreiging shooting guard archetype en BROTHA JONES’s hybride small forward, waardoor er geen tekort aan opties is om uit te kiezen.
  • MyTEAM bevat nieuwe Diamond-kaarten van basketballegendes. Spelers beginnen het seizoen met het verdienen van een Level 1 Free Agent Victor Wembanyama en kunnen via de beloningsladder een Level 40 Diamond Wilt Chamberlain-kaart vrijspelen, terwijl ze onderweg nog een heleboel andere beloningskaarten verdienen. Met twee nieuwe premium collecties kunnen spelers een Diamond Tim Duncan en Diamond Carmelo Anthony kopen als Collection Rewards of als Special Inserts in de Pack Market. Seizoen 2 start ook met een Diamond Michael Jordan die beschikbaar is als Special Insert in de Pack Market en direct in de Player Market.
  • De W heeft seizoensbeloningen, waaronder een Tiffany Hayes Jersey en een Sandy Brondello MyTEAM Coach Card, maar ook wekelijkse beloningen zoals een Breanna Stewart Heroine Edition Jersey, Team Accelerator Boosts, Team Resilience Boosts, Sparks Logo Cards en meer.
  • Seizoenspas betekent dat spelers elk seizoen nog meer beloningen kunnen verdienen. Seizoen 2 Pro en Hall of Fame Season Pass bevat 40 extra verdienbare beloningen bestaande uit Skull Face Paint, Carbon Fiber Cyborg Suit, Diamond Shoe + Boosts Option Pack, 45.000 verdienbare VC, 25.000 verdienbare MTP, Sci-Fi Armor en Gloves, een alternatieve artwork Diamond Wilt Chamberlain kaart, en nog veel meer. Om te beginnen krijg je met het vrijspelen van de Pro Pass voor seizoen 2 direct een Amethist Donovan Mitchell, samen met een Hall of Fame Hyperdrive-badgekaart, een oversized oogbal hoodie en een paar oogbal cargo sweats.
  • 2K Beats dropt elke vrijdag nieuwe muziek van gerenommeerde artiesten en opkomende vernieuwers om de 25e verjaardag van de NBA 2K-franchise te vieren. Dit wordt toegevoegd aan de diverse verzameling tracks van artiesten van over de hele wereld die het verleden, het heden en de toekomst van de franchise vertegenwoordigen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password