NBA 2K24 onthult verbeteringen in gameplay

Vandaag heeft 2K nieuwe verbeteringen in de gameplay geïntroduceerd voor NBA 2K24. De nieuwe gameplay-innovaties omvatten intuïtieve aanvallen, op vaardigheden gebaseerde verdediging, coaching, Takeovers en nog veel meer en zijn gericht op het leveren van een verbeterde basketbalervaring voor iedereen.

Innovaties in de gameplay van NBA 2K24 zijn onder andere:

  • Intuïtieve aanval: Schieten en dribbelen zijn toegankelijker en intuïtiever dan ooit, waardoor spelers van alle niveaus kunnen floreren op het veld. De bewegingen zijn aangepast en verbeterd om elke moeilijkheidsgraad te bedienen, en de mogelijkheid om opwindende dribbelsequenties te starten zal spelers helpen meer ruimte te creëren voor hoog percentage schoten.
  • Op vaardigheden gebaseerde verdediging: Counterbewegingen zijn belangrijk in NBA 2K24. Perimeter- en verfverdediging zijn beide effectiever en spelers worden beloond voor anticiperen en goed inzicht.
  • Adrenalineboosts: Opnieuw ontworpen om zowel aanval als verdediging boeiender te maken. Elitaire balbehandelaars krijgen meer vrijheid om te creëren, terwijl effectieve verdedigers het schieten kunnen beïnvloeden door balbehandelaars vast te zetten.
  • Coach met gemak: 2K Smart Play is terug op New Gen om spelers te helpen hun aanval, verdediging en coaching te stroomlijnen, zodat het makkelijk is om acties te noemen. Je kunt kiezen uit 16 voorkeursacties, variërend van volledige plays tot isolaties en give-and-gos.
  • Takeovers: Takeover keert terug voor New Gen consoles in NBA 2K24, maar met een nieuwe twist. Vul de Takeover-meter en kies dan of je je Finishing-, Shooting-, Playmaking-, Physical-, Verdedigings- of Reboundvaardigheden wilt activeren.

NBA 2K24 staat momenteel gepland voor een release op 8 september voor de PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en pc-platforms.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password