NBA 2K24 onthult de uitgebreide verbeteringen voor MyTEAM

NBA 2K24 brengt fundamentele veranderingen in de algehele structuur van MyTEAM, inclusief MTP-verdienfrequenties, nieuwe Spelermarkt, Crossplay en nog veel meer

2K onthulde vandaag een uitgebreide blik op de nieuwe functies en updates voor MyTEAM in NBA 2K24, waaronder spelveranderende verbeteringen aan de spelstand met geheel nieuwe MTP-upgrades, een herziening van het XP-systeem en de nieuwe Spelersmarkt. MyTEAM bevat ook crossplay voor New Gen, upgrades voor Triple Threat Online en Clutch Time en de introductie van het gloednieuwe speltype voor meerdere spelers, Salary Cap, en nog veel meer.

De hoogtepunten van de NBA 2K24 MyTEAM-updates van dit jaar zijn onder andere:

  • MTP-upgrades: De MTP-verdienfrequenties voor alle speltypen zijn sterk verbeterd, waardoor iedereen meer flexibiliteit krijgt bij het spelen van wedstrijden in MyTEAM.
  • Salarisplafond: Dit nieuwe speltype voor meerdere spelers in MyTEAM in NBA 2K24 bevat drie rondes van twee weken per seizoen. Elke ronde heeft zijn eigen klassement, salarislimiet voor opstellingen en beloningen.
  • Nieuwe spelersmarkt: MyTEAM blijft de beste plek om je favoriete NBA-spelers uit elk tijdperk in te zetten, je opstelling samen te stellen en de competitie te domineren. In NBA 2K24 kun je spelerskaarten direct op de nieuwe Spelersmarkt kopen met VC of MTP, waardoor je je team meer dan ooit kunt aanpassen. De Spelersmarkt vervangt het Veilinghuis en zorgt voor een gelijk speelveld voor iedereen in MyTEAM, terwijl je toegang krijgt tot bijna elke beschikbare spelerskaart.
  • Belangrijkste wijzigingen in de Pakjesmarkt: Feedback van de community is ook doorgevoerd in de Pack Market. Nieuwe uitgaven in de Pakjesmarkt zullen niet alleen verbeterde kansen bieden voor zeldzame Player Cards, maar de Pakjesmarkt zal ook meer opties bevatten voor gegarandeerde trekkingen met fan-favoriete packtypes en meer.
  • Revisie XP-systeem: Zoals eerder aangekondigd, wordt de kruisprogressie van seizoensniveaus nu gedeeld tussen MyCAREER en MyTEAM, wat betekent dat de manier waarop spelers XP verdienen verandert. Dit jaar verdien je XP met het spelen van MyTEAM. Winnen of verliezen, elke wedstrijd die spelers voltooien zorgt ervoor dat ze dichter bij hun level komen tijdens dat Seizoen.
  • Crossplay: Crossplay zit in MyTEAM! Voor het eerst kunnen spelers op PlayStation 5 en Xbox Series X|S het tegen elkaar opnemen of samenwerken in Triple Threat Online: Co-Op. Naast het spelen met vrienden betekent dit kortere wachtrijen en matchmakingtijden in alle MyTEAM multiplayerspeltypen.
  • Coachkaarten: Coach Cards in NBA 2K24 MyTEAM krijgen een nieuwe manier om het maximale uit de prestaties van een Player Cards op het veld te halen met nieuwe Coach Boosts. Elke Coach Card kan nu een unieke boost krijgen in bepaalde spelsituaties.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password