NBA 2K24 nu wereldwijd beschikbaar

Vandaag heeft 2K aangekondigd dat NBA 2K24, nu wereldwijd beschikbaar is op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Spelers kunnen het verleden, het heden en de toekomst van de hoepels beleven met innovatieve updates in NBA 2K24. Een focus op meer realisme en competitie staan voorop in het nieuwste deel met de introductie van meeslepende ProPLAY-technologie en crossplay-functionaliteit voor New Gen, naast nog veel meer.

“NBA 2K24 is een speciaal deel voor ons omdat we een van de beste basketballers aller tijden – Kobe Bryant – en de 25e verjaardag van de serie mogen vieren,” zegt Greg Thomas, President bij Visual Concepts. “We hebben een nieuw tijdperk van 2K ingeluid, dankzij de baanbrekende ProPLAY-technologie die de meest authentieke en realistische NBA 2K-gameplay tot nu toe levert. NBA 2K24 introduceert ook nieuwe updates voor onze geliefde modi met ongelooflijke details die zowel gamers als basketbalfans zullen verrukken.”

NBA 2K24 Seasons bevat nieuwe Season Pass-opties en een uniforme Seasonal progressie track die MyCAREER en MyTEAM combineert in één lineair beloningssysteem. Spring meteen in het eerste seizoen en geniet van unieke ervaringen in MyCAREER, MyTEAM en The W*. Van nieuwe evenementen tot spannende beloningen en krachtige MyTEAM-kaarten, Seizoen 1 is nog maar het begin van wat een jaar vol actie gaat worden.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password