NBA 2K24 Introduces New Updates to MyNBA and The W for PlayStation 5 and Xbox Series X|S Consoles

2K heeft vandaag de details en veranderingen onthuld voor MyNBA* en The W* in NBA 2K24 voor PlayStation 5 (PS5) en Xbox Series X|S. MyNBA verwelkomt fans in de nieuwe LeBron MyNBA Era en introduceert een gestroomlijnde optie om sneller in de game te komen met MyNBA Lite. Daarnaast geven nieuwe updates in The W spelers nog meer controle bij het kiezen van hun weg naar WNBA-grootheid.

MyNBA verwelkomt een nieuw tijdperk

Vorig jaar debuteerde MyNBA met Eras, waardoor spelers een aantal van de meest iconische tijdperken in de basketbalgeschiedenis konden beleven. Dit jaar kunnen spelers de geschiedenis herschrijven en het veld betreden in het LeBron-tijdperk, waarin ze door de jaren 2010 kunnen spelen en hun krachten kunnen bundelen met de topscorer aller tijden in de NBA-geschiedenis, LeBron James.

  • MyNBA Lite: MyNBA Lite stelt nieuwe spelers in staat om sneller in het spel te komen en biedt een ‘pick-up-and-play’-benadering van de geliefde franchisemodus. Casual spelers zullen de gestroomlijnde ervaring laagdrempeliger en intuïtiever vinden, waardoor het de perfecte instap is voor degenen die MyNBA willen verkennen. MyNBA Lite geeft spelers de vrijheid en flexibiliteit om snel de stappen te zetten die ze nodig hebben om een titel te winnen, zoals het maken van trades zonder CBA-beperkingen, het verlengen van contracten, zicht op aankomende draft classes en nog veel meer.
  • Het LeBron-tijdperk: Spelers kunnen het basketbaltijdperk van 2010, waarin LeBron James samen met Dwyane Wade en Chris Bosh het superteam ‘Heatles’ vormde, opnieuw beleven of herschrijven. Als fans van het tijdperk 2010 overgaan naar het moderne tijdperk, worden bepaalde spelers automatisch ouder, een nieuwe functie die in alle historische tijdperken aanwezig is.
  • 2023 Collectieve Arbeidsovereenkomst: Om rekening te houden met de nieuwe CAO die de NBA en de National Basketball Players Association het afgelopen jaar zijn overeengekomen, implementeert NBA 2K24 nieuwe functies zoals een schaal met luxebelastinghaken bij het salarisplafond, afvlakking van het plafond, hogere waarde van de Mid-Level Exceptions (MLE’s) en nog veel meer.

MyLEAGUE keert terug in NBA 2K24 op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Spelers kunnen als General Manager leidinggevende beslissingen nemen en hun franchise naar kampioensglorie leiden of de status van de competitie verhogen als commissaris van de NBA.

Streef grootsheid na in de W

De W komt ook terug in NBA 2K24 voor PS5 en Xbox Series X|S. Dit jaar introduceert The W nieuwe manieren voor spelers om te bepalen hoe hun WNBA zich ontvouwt, te strijden in casual 3v3 straatwedstrijden, nieuwe prijzen na te jagen en nog veel meer.

De W voegt ook verschillende nieuwe functies toe voor het damesspel, waaronder:

  • Kies je pad: Speelsters kunnen hun weg naar het WNBA-sterrendom kiezen uit twee opties: de competitie ingaan als een universiteitssensatie of een opkomende speelster met waardevolle internationale ervaring. Het is aan de speelster om te beslissen hoe hun WNBA-carrière zich ontwikkelt;
  • Streven naar grootheid: Een geheel nieuwe functie – “In Pursuit of Greatness” – wordt dit jaar toegevoegd aan The W, waarin spelers het kunnen opnemen tegen enkele van de meest getalenteerde sterren van de WNBA om te zien hoe ze zich verhouden tot hun rivaal;
  • Pick-Up Games: In plaats van de Contact Challenges van vorig jaar kunnen spelers dit jaar spannende badgeperks verdienen door het op te nemen tegen een veteraan uit hun eigen team, een sterspeler waarmee ze in een positiestrijd zitten en historische legendes;
  • De W-beloningen: Nieuwe beloningen en content zullen beschikbaar zijn in The W en The W Online, te verdienen door wedstrijden te winnen en uitdagingen te voltooien om bijgewerkte 2K Breakthrough Skins, MyTEAM Jersey Cards en speler-verbeterende MyTEAM Shoe Cards en meer spannende beloningen vrij te spelen.
    Alle twaalf WNBA-teams keren terug naar PLAY NOW in NBA 2K24 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Kijk voor alle details over de nieuwe updates voor NBA 2K24 voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S consoles in de nieuwste MyNBA en The W Courtside Reports. Blijf de komende weken op de hoogte van meer informatie over wat er nieuw is in NBA 2K24.

NBA 2K24 staat momenteel gepland voor een release op 8 september voor PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en pc-platforms. Ga voor meer informatie naar de officiële website van NBA 2K24.

NBA 2K24 is ontwikkeld door Visual Concepts en heeft een PEGI-rating van 3.

*De W en MyNBA zijn alleen beschikbaar op de nieuwe-generatieversie van NBA 2K24 voor PlayStation 5 of Xbox Series X|S.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password