NBA 2K24 Arcade Edition Now Available Exclusively on Apple Arcade

2K today announced that NBA 2K24 Arcade Edition, the authentic NBA 2K experience for Apple Arcade is now available. Check out all the latest features in the official trailer.
Fanfavorieten keren terug in de game, waaronder MyCAREER, waarin spelers in de schoenen van hun eigen NBA-superster kunnen stappen om de competitie te domineren, fans te winnen en voor het eerst endorsements met bekende merken vrij te spelen. Op hun weg naar grootheid kunnen spelers NBA-legendes aantikken om deel uit te maken van hun 3v3 streetballteam en hun MyPLAYER aanpassen door nieuwe schoenen, kleding en aangepaste tatoeages vrij te spelen. In NBA 2K24 Arcade Edition keert ook het speltype The Greatest terug met de mogelijkheid om nieuwe GOATs uit te dagen en een line-up van NBA Superstars en Legends vrij te spelen. Daarnaast kunnen spelers ballen in de binnen- en nieuwe buitenomgevingen van MyCOURT via Game Center, aan de kant van het veld zitten met de speltype Spectator, wedstrijden spelen die passen bij het nieuwe NBA-seizoen met NBA Today en nog veel meer.

NBA 2K24 Arcade Edition is te spelen op iPhone, iPad, Mac en Apple TV en is verkrijgbaar op Apple Arcade voor een maandabonnement van € 4,99 met een gratis proefabonnement van één maand. Apple Arcade maakt ook deel uit van de maandabonnementen Apple One Individual (€ 16,95), Family (€ 22,95) en Premier (€ 31,95), met een gratis proefabonnement van één maand.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password