NBA 2K23 viert de kruising tussen muziek en basketbalcultuur met gloednieuwe MyCAREER Experience

2K onthulde vandaag details over de gloednieuwe MyCAREER-ervaring in NBA 2K23 op Next Gen, die de grootste en meest betrokken verhaallijn in de geschiedenis van de franchise bevat. Het verhaal begint na de NBA Draft en daagt spelers uit om een balans te vinden tussen hun prestaties in de NBA en hun carrière buiten het veld door middel van muziek, mode en business. Onder een rijke cast aan personages en cameo’s, zullen Dreamville-muzikanten Bas and Elite te zien zijn in MyCAREER, terwijl ze spelers helpen bevriend te raken met J. Cole en de harten en geesten van The City te veroveren.

J. Cole is ook bekendgemaakt als de coverster van de NBA 2K23 DREAMER Edition die dit najaar uitkomt voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De NBA 2K23 DREAMER Edition is exclusief verkrijgbaar bij GameStop in de VS en Canada en voegt iets toe aan J. Cole’s toch al niet geringe prestaties als Grammy Award-winnaar, multi-platina hiphopartiest en certified baller.
“NBA 2K is al lang een plek om nieuw muzikaal talent te ontdekken via hun game en blijft een gouden standaard voor het laten zien van alles wat met basketbalcultuur te maken heeft,” aldus J. Cole. “Het is een geweldige reis geweest om niet alleen op een cover van de game van dit jaar te verschijnen, maar ook om deel uit te maken van de MyCAREER verhaallijn, soundtrack en het DREAMER-merk in NBA 2K te brengen. Er komt nog meer aan, dus kijk uit naar alle Dreamville en DREAMER-merk drops tijdens Seasons en voor Bas and Elite in het MyCAREER verhaal van dit jaar.”

“De enorme omvang, diepte en het talent dat dit jaar in MyCAREER te zien is, creëert een ongeëvenaarde ervaring binnen NBA 2K23,” aldus Alfie Brody, Vice President of Global Marketing Strategy bij NBA 2K. “Aan de top van die lijst met talent staat onze eerste coverster die echt op het snijvlak van basketbal en muziek zit. Het binnenhalen van een visionair als J. Cole en DREAMER in het creatieve proces voor zowel de game als de soundtrack laat de pijler van de cultuur zien die NBA 2K23 is geworden.”

Daarnaast zal de NBA 2K23 soundtrack bij de lancering een verzameling van wereldwijd bekende artiesten bevatten, waaronder “TITANIC (feat. Rich Brian)” van Jackson Wang, “Rucón” van Alemán, “West Like (feat. Kalan.FrFr)” van Destiny Rogers, “The Matrix” van Ski Mask the Slump God, “Surround Sound (feat. 21 Savage & Baby Tate)” door JID, “Wants and Needs (feat. Lil Baby)” door Drake, “Nail Tech” door Jack Harlow, “Megan’s Piano” door Megan Thee Stallion, “No Trends” door Mike Dimes, “Que Oso” door Snow Tha Product, “Rapstar” door Polo G, “love nwantiti (ah ah ah) [feat. Joeboy & Kuami Eugene] [Remix]” door CKay, en nog veel meer. Met elke vrijdag drie nieuwe tracks, zal de NBA 2K23 soundtrack een verscheidenheid aan artiesten bevatten, samen met platenlabel partnerschappen en integraties in Seasons.

Hou je ogen open voor meer nieuws volgende week, waaronder nieuwe details over The City op 7 september, voorafgaand aan de wereldwijde lancering van NBA 2K23 op 9 september.

NBA 2K23 staat momenteel gepland voor een release op 9 september voor PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en pc-platforms.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password