NBA 2K23 Seizoen 6: Beantwoord de oproep tot grootsheid vanaf 7 april

Vandaag onthulde 2K dat NBA 2K23 Seizoen 6, met nieuwe content en beloningen, op vrijdag 7 april naar MyCAREER, MyTEAM en The W* komt. Season 6 bevat ook zes nieuwe tracks van een aantal gecureerde artiesten die te horen zullen zijn in de soundtrack en in Club 2K.

In NBA 2K23 Seizoen 6 bereiden spelers zich voor op de NBA Playoffs en de start van het WNBA-seizoen met NBA-ster Luka Dončić en WNBA-legende Sue Bird. Bird heeft haar nalatenschap al opgebouwd door vier WNBA-titels te winnen met de Seattle Storm, terwijl Dončić momenteel zijn eigen nalatenschap opbouwt met de Dallas Mavericks. Beide speelsters willen in seizoen 6 domineren als held. Meer updates zijn onder andere:

  • MyCAREER toevoegingen omvatten geheel nieuwe kledingmerken en beloningen die spelers kunnen vrijspelen, waaronder een Level 30 Jetpack (Xbox One & PS4), een Level 40 Glider (Xbox Series X | S & PS5) en een GOAT Mascot (Xbox One & PS4). Spelers kunnen ook Core Badge Pattern Package 2 (Xbox Series X | S & PS5) vrijspelen als Level 39 Reward in Season 6.
  • MyTEAM bevat de terugkeer van heldenkaarten, met een Ruby Shaquille O’Neal als beloning voor Level 1, die kan evolueren naar Diamond-rang als zijn Evolutie-eisen zijn voltooid, een Ruby Sue Bird Coach Card als beloning voor Level 2 en een Dark Matter Hakeem Olajuwon als beloning voor Level 40. Om je op weg naar Level 40 te helpen, worden er gedurende Seizoen 6 drie collecties uitgebracht met powered-up helden die klaar zijn om hun aanwezigheid op de MyTEAM-slagvelden op te luisteren. Seizoen 6 bevat ook de terugkeer van de holografische, unicorn- en vuurbasketbalkaarten.
  • De W*-updates bevatten volledig nieuwe wekelijkse en seizoensbeloningen, waaronder een Sandy Brondello Coach Card, T-shirts en meer. Extra updates omvatten Team Boosts, kledingbundels en meer.
  • 2K Beats bevat nu nieuwe nummers van enkele van 2K’s favoriete artiesten, speciaal samengesteld voor 2K Beats. Onder de uitgelichte artiesten bevinden zich Premo Rice, Trippie Redd & Lil B, King Louie, Jovanie, Chap D & John G en Angel McCoughtry.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com