NBA 2K23 Arcade Edition exclusief verkrijgbaar op Apple Arcade

2K heeft aangekondigd dat NBA 2K23 Arcade Edition, de authentieke mobiele ervaring voor de basketbalgame NBA 2K, beschikbaar is op Apple Arcade. Om dit te vieren ontvangen spelers die vanaf vandaag tot en met 28 oktober in de game duiken exclusieve Devin Booker Nike Kobe 4 Protro myPLAYER-gear om te gebruiken op het virtuele veld.

Ervaar het gloednieuwe speltype “The Greatest”, met 20 van de “Greatest of All-Time” NBA-spelers uit het huidige NBA-seizoen bij de lancering, samen met officieel NBA-commentaar voor een meer meeslepende en realistische NBA-spelervaring. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende functies en speltypen die meer manieren bieden om te spelen, waaronder het speltype Association, waarin aspirant-coaches de rol van GM of hoofdcoach van hun favoriete NBA-franchise kunnen spelen of hun dreamteam kunnen opbouwen.

NBA 2K23 Arcade Edition kan worden gespeeld op iPhone, iPad, Mac en Apple TV en is beschikbaar op Apple Arcade voor een maandabonnement van € 4,99 met een gratis proefperiode van één maand**. Apple Arcade maakt ook deel uit van de maandabonnementen Apple One Individual (€ 14,95) en Family (€ 19,95), met een gratis proefperiode van één maand

 

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password