NBA 2K20 Player Ratings onthuld tijdens livestream

2K heeft de player ratings van hun nieuwe game, NBA 2K20, onthuld tijdens een interactieve live broadcast, een unicum voor de reeks. De show was voorbije nacht live te zien via Twitter. Gaststerren van dienst waren de NBA 2K20 coverster Anthony Davis, Ronnie2K, Alexis Morgan en Chris Manning.

De uitzending nam op basis van de NBA 2K-analyse top-rated spelers van heel diverse categorieën onder de loep. Op het programma stond ook een gedetailleerde analyse van hoe de ratings gemaakt zijn, waarom sommige spelers het gehaald hebben en welke het meeste potentieel hebben tijdens dit seizoen.

In het verleden waren 2K player ratings een strikt geheim dat spelers individueel konden vrijgeven via sociale media. De uitzending van voorbije nacht geeft kijkers een blik achter de schermen en toont hoe de ratings bepaald worden en wat ze betekenen voor NBA-spelers.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password