NBA 2K20 nu beschikbaar als onderdeel van Xbox Free Play Days

Net op tijd voor NBA All-Star 2020 is NBA 2K20 nu beschikbaar voor alle Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate leden als onderdeel van de Xbox Free Play Days! Van 13 tot 16 februari kunnen Xbox-spelers het weekend doorbrengen met de festiviteiten en zien hoe NBA 2K20 verder gaat met het herdefiniëren van wat er mogelijk is in sportgames, met de beste graphics en gameplay, baanbrekende spelmodi en ongeëvenaarde spelerscontrole en -aanpassing. Met zijn meeslepende open wereld is NBA 2K20 een platform voor gamers en ballers om samen te komen en mee de volgende stap in de basketbalcultuur te creëren.

Geniet je van het spel en wil je doorspelen na de Free Play Days? NBA 2k20 is beschikbaar in de Xbox Store:
NBA 2K20:

  • Standaard Editie: € 69,99
  • Legend Editie: € 99,99
Alle edities van NBA 2K20 zullen tot maandag 17 februari (8u59) een korting van 60% bedragen bovenop de hierboven vernoemde aankoopprijs in de Microsoft Store.

Hier zijn enkele tips om het maximale uit de Xbox Free Play Days te halen:

  • Vier de NBA All-Star Game! Kies een kant en neem de 2020 All-Stars mee naar het veld! Ga naar Play Now en kies voor Team Lebron of Team Giannis. Daarnaast zullen de nieuwe All-Star Flash Packs beschikbaar zijn voor MyTEAM en zal All-Star Clothing beschikbaar zijn om mee te pronken in de buurt.
  • Leer de controls: Voor spelers die voor het eerst spelen biedt 2KU tutorials aan die alles omvatten. Van basisbediening tot het uitvoeren van het spel. 2KU is beschikbaar in het Play Now menu.
  • Bouw je ultieme dreamteam in MyTEAM: Bouw een team met al je favoriete NBA-spelers, zowel uit het verleden als uit het heden! MyTEAM wordt het hele jaar door geüpdatet met nieuwe Card Packs en gratis Locker Codes.
  • Perfecte Speler: Maak je MyPLAYER en word de volgende grote speler in de NBA. Win kampioenschappen op het veld en bezit de straten in de buurt.
  • Speel in de WNBA: Voor het eerst zijn alle 12 WNBA-teams en -spelers klaar om te spelen in Play Now en Season-modi. Compleet met gameplay animaties, speelstijlen en visuals die exclusief voor the women’s game zijn gebouwd.
  • Je vooruitgang wordt overgezet: Mocht je ervoor kiezen om het spel aan te kopen, wordt alles dat je verdient of koopt in het spel tijdens de Xbox Free Play Days overgezet. Hou een oogje in het zeil voor Neighborhood kleding en nieuwe MyTEAM pakketten!

2K Foundations onthuld nieuwe basketbalfaciliteiten en gamingcentrum in Chicago-Area Boys & Girls Club

NBA 2K en Chicago-native, Anthony Davis zal helpen het nieuwste basketbalveld onthullen tijdens NBA All-Star 2020!
Op vrijdag 14 februari zal NBA 2K, de nummer één best verkopende en beoordeelde basketbalsimulatiereeks, de volledig gerenoveerde basketbalfaciliteit onthullen in de Louis L. Valentine Boys & Girls Club, South Side Chicago voor de NBA All-Star 2020. De heraanleg maakt deel uit van hun 2K Foundations programma om ondergewaardeerde gemeenschappen te ondersteunen door gemeenschapscentra in de hele wereld nieuw leven in te blazen. Het initiatief heeft reeds 15 gemeenschapsprojecten in Los Angeles, Oakland, Baltimore en Puerto Rico voltooid, alsook de LeBron James’ I PROMISE School in Cleveland.

De renovatie van het veld omvat een speciaal ontwerp voor de verlichting, verf en basketbaluitrusting van kunstenaar Max Sansig uit Chicago. 2K Foundations heeft ook de speelzaal van de club nieuw leven ingeblazen aan de hand van nieuw meubilair, spelconsoles en televisie. Hierdoor krijgen kinderen toegang tot de nieuwste technologie om de ontwikkeling van leiderschap en teamwork door middel van spel te ondersteunen.

De in Chicago geboren huidige NBA All-Star, Anthony Davis, Senior Vice President van de Basketball Operations voor NBA 2K, Jason Argent en NBA 2K Insider, Ronnie 2K, zal aanwezig zijn in de Boys & Girls Club om de nieuwe faciliteiten te onthullen tijdens de ceremonie op 14 februari van 3:00 pm tot 4:00 pm CST.

Wie: Anthony Davis, NBA All-Star; Jason Argent, NBA 2K en 2K Foundations; en Ronnie 2K, NBA 2K Insider.

Wat: 2K Foundations, Anthony Davis en de lokale Boys & Girls Club gemeenschapsleiders  zullen de gerenoveerde basketbalfaciliteiten onthullen in de Louis L. Valentine Boys & Girls Club met een speciaal ontwerp van Chicago kunstenaar Max Sansig.

Wanneer: Vrijdag 14 februari, 3:00 pm tot 5:00 pm CST

Waar: Louis L. Valentine Boys & Girls Club
3400 S Emerald Ave
Chicago, IL 60616

Waarom: 2K Foundations is een liefdadigheidsprogramma van de makers van de populaire NBA 2K-serie om gemeenschappen over de hele wereld op te waarderen door middel van middelen en ervaring voor kinderen om uit te blinken binnen hun gemeenschap en op school. 2K Foundations streeft ernaar om het leven van kinderen in nood te verbeteren door middel van renovatie van gemeenschapscentrum, STEM-onderwijs (Science, Technology, Engineering en Mathematics), toegang tot mentors en sportprogramma’s.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password