NBA 2K20 eert Kobe Bryant’s laatste match met een Pink Diamond Kobe MyTEAM-kaart

Gezien het precies vier jaar geleden is sinds Kobe’s laatste NBA-wedstrijd, heeft 2K vandaag een Pink Diamond Kobe Bryant MyTEAM Career Highlights-kaart uitgebracht. Deze kaart is gratis en beschikbaar voor elke NBA 2K20-speler die de code inwisselt.

Deze kaart is gebaseerd op Kobe’s laatste NBA-wedstrijd, waarin hij maar liefst 60 punten wist te scoren. Om de release van deze speciale kaart te vieren, introduceert 2K ook een gloednieuwe Spotlight Challenge Set met 8 van Kobe Bryant’s beste wedstrijden om te voltooien. Enkele van de uitdagingen in MyTEAM zijn:

  • Scoor 81 punten in een match met Kobe Bryant
  • Scoor 12 driepunters en win de wedstrijd
  • Herbeleef Kobe’s laatste wedstrijd met 60 punten en een win
Om mee te doen, voer je de code in het menu van MyTEAM extra’s in en ga je naar Spotlight Challenges om mee te dingen naar de beste beloningen in MyTEAM.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password