Navigeer door het land van ongekende rijkdom in Railway Empire 2 – Journey to the East

Uitgever Kalypso Media en de eigen ontwikkelstudio Gaming Minds Studios onthullen vandaag dat Railway Empire 2 – Journey to the East in februari uitkomt op de PC, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Ontmoet de visionaire zakenman Georges Nagelmackers en help hem zijn droom van een nieuwe en weelderige spoorweg te realiseren die West-Europa verbindt met de exotische luxe van het Ottomaanse Rijk. Trakteer je gewaardeerde passagiers onderweg op de beste accommodaties met de nieuwe luxe treinverbindingen. Deze gespecialiseerde wagons kunnen alleen passagiers vervoeren, maar je kunt hogere ticketprijzen instellen om je inkomsten te maximaliseren… ervan uitgaande dat je reizigers kunt lokken die rijk genoeg zijn om ze te betalen.

Geniet van de schoonheid van de mistige Karpaten, zie hoe hun pieken door de lucht steken en handel met steden en regio’s die rijk zijn aan cultuur en geschiedenis op de Balkan in Zuidoost-Europa. Maak de reis over een nieuwe regionale Balkankaart in een van de zes nieuwe historisch accurate locomotieven, waaronder de Beierse S 3/6, met meer dan 10 nieuwe luxegoederen om over je spoornetwerk te vervoeren.

Railway Empire 2 – Journey to the East verschijnt in februari 2024 op de PC, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password