Navigeer door de bureaucratie van hell in DreadXP’s nieuwste titel: Red Tape

DreadXP – een onafhankelijke horroruitgever en productiebedrijf – is zo opgewonden als de hel om aan te kondigen dat zijn nieuwste indie horror game Red Tape op 14 februari spelers laat kennismaken met de negen kringen afdelingen van de bedrijfshel wanneer het uitkomt op Steam voor Windows PC.

Geïnspireerd door Dante Alighieri’s De Goddelijke Komedie en oorspronkelijk bedacht als Ludum Dare Gamejam deelname, neemt DreadXP en ontwikkelaar Pollaris Studios Red Tape het idioom en vertaalt het in een volledige bureaucratie simulator over een gevallen engel gevangen in de ingewanden van de hel op zoek naar een weg terug naar de hemel. Het is aan de spelers om deze vervelende … “HR-kwestie” op te lossen met het hoofd zelf: CEO van Hell Incorporated, The Devil.

Als een engel die vastzit in de vurige onderwereld als gevolg van een fout in het papierwerk, verkennen de spelers van Red Tape de negen cirkels van Hell Inc. om deze flagrante archiveringsfout te herstellen. Ze moeten rennen, springen, wachten in de rij en alle spanning en sensatie van de gruwelijke bedrijfscultuur aan den lijve ondervinden. Er wachten helse bureaucratische processen en allerlei demonen en hellspawns die vastbesloten zijn de zaken nog ingewikkelder te maken met hun kleinzielige onzin, verwarde ego’s en sadistische verzoeken. Spelers zullen zich door de bureaucratie heen moeten worstelen in hun strijd om het evenwicht tussen hemel en hel te herstellen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password