Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections verschijnt op 17 november

Bandai Namco Europe kondigt vandaag aan dat Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections op 17 november 2023 verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Details omtrent een pc-release via STEAM zullen later gedeeld worden.

Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections laat spelers het verhaal van Naruto en Sasuke (her)beleven, door middel van een aantal van hun meest epische gevechten die plaatsvonden tijdens het verhaal van NARUTO. Daarnaast is er speciaal voor de game een verhaal over Boruto gemaakt.

Spelers kunnen ook hun favoriet kiezen uit meer dan 130 personages, het hoogste aantal ooit in een Ultimate Ninja STORM-game. Samen met de releasedatum zijn er drie nieuwe personages aangekondigd die zich richten op de Kara-organisatie met de verschijning van Boro, Delta en Koji Kashin in het roster van het spel.
Voor het eerst in een Naruto-game worden Franse en Duitse voice-overs toegevoegd met de officiële cast uit de anime in hun rol in de game, waardoor de ervaring voor Duitse en Franse spelers nog meeslepender wordt.

De game is nu beschikbaar voor pre-order digitaal op PlayStation en Xbox, en fysiek voor alle platforms behalve pc. Spelers kunnen kiezen uit de volgende edities:

  • De Standard Edition (basisgame)
  • De Deluxe Edition voegt de Season Pass toe aan de basisgame. De Season Pass bevat 5 personages die later nog worden aangekondigd. De editie bevat ook de Season Pass Bonus (1 kostuum) en de Deluxe Bonus (1 kostuum)
  • De Ultimate Edition bevat dezelfde inhoud als de Deluxe Edition en voegt de Ultimate Bonus toe met daarin 5 kostuums en 2 accessoires
  • De Collector’s Edition bevat de basisgame, een steelbook case, 2 exclusieve figurines en een speciale omkeerbare inlay
  • De Premium Collector’s Edition, enkel verkrijgbaar via de Bandai Namco Store, bevat de basisgame, 2 figurines, een steelbook, een speciale omkeerbare inlay, 6 verzamelkaarten, 1 officiële rol, de Season Pass, de Season Pass Bonus, alsook de Deluxe en Ultimate Bonus

Spelers die een pre-order plaatsen voor de game kunnen de volgende kostuums ontvangen: Naruto Uzumaki (TV Anime 20th Anniversary Costume), Sasuke Uchiha (TV Anime 20th Anniversary Costume), Naruto Uzumaki (The Final Battle). Spelers die NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER reeds in bezit hebben, profiteren ook van nieuwe content voor deze game met het Nanashi T-shirt en het Merz-kostuum.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password