Naruto to Boruto: Shinobi Striker ontvangt Jiraiya

Bandai Namco laat weten dat Naruto to Boruto: Shinobi Striker morgen Jiraiya ontvangt als nieuw personage. Jiraiya is speelbaar als standalone personage voor alle spelers, maar spelers die de Season Pass of de eerste DLC hebben, kunnen Jiraiya als Master Character ontgrendelen, waardoor zij toegang krijgen tot zijn move set, outfit en wapens voor hun eigen in-game avatar.

Als een van de sterkste ninja’s van het Hidden Leaf dorp komt Jiraiya met een aantal van zijn meest krachtige moves naar het gevecht. De Bring Down the House jutsu roept een gigantische kikker op vanuit de lucht, die over een groot gebied schade toebrengt en tegenstanders omverwerpt. Een andere move, de Ninja Art: Needle Jizo, zorgt ervoor dat het haar van Jiraiya verhardt en een puntig pantser wordt. Deze vaardigheid kan zowel ter verdediging als voor de aanval gebruikt worden omdat het aanvallen teniet doet en tegelijk schade toebrengt.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password