Naruto to Boruto: Shinobi Striker demo nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag tot en met 31 januari 2019 is het mogelijk een gratis trial van Naruto to Boruto: Shinobi Striker te spelen op PlayStation 4.

Spelers van deze demoversie zullen het online tegen iedereen met de game in diens bezit kunnen opnemen in de Quick Match en Ninja League modes. Ze zullen ook toegang hebben tot de Tutorial-modus van de game. Vier personages staan ter beschikking, waaronder  Naruto, Sasuke, Sakura en Yamato, alsook hun eigen Ninja-avatar.

Daarnaast kunnen mensen met de volledige game in huis, alsook spelers van de trial versie, voortaan aan de slag met de Survival Exercise-modus. In deze modus nemen spelers het in 6-player free-for-all battles tegen elkaar op en krijgen ze punten door de tegenstanders te elimineren. De top drie verdient punten om te stijgen in rang.

Wie de trial versie speelt, kan nadien zijn data overzetten naar de volledige game.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password