Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto komt naar Nintendo Switch

De ultieme Naruto-ervaring komt naar de Nintendo Switch, waardoor fans over de hele wereld altijd en overal kunnen genieten van de spectaculaire actie en adembenemende anime graphics van Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto.

Ter herinnering: de game bevat alle content die ook gevonden kon worden in de eerder verschenen versies op andere platformen, waaronder:

  • Meerdere toegevoegde personages
  • Extra scenarios
  • Voorheen exclusieve pre-order content
  • The Road to Boruto-uitbreiding en downloadbare content.
Daarnaast komen er twee nieuwe personages van Boruto naar het roster van de game: Kinshiki en Momoshi. Voor Nintendo Switch-spelers zijn deze personages gratis te verkrijgen.

Deze nieuwe personages worden ook beschikbaar gemaakt voor PlayStation 4, Xbox One en pc in de vorm van DLC vanaf 24 april 2020.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password