Narrative sciencefictionverhaal Lightracer Spark lanceert dit voorjaar op Steam

Smartmelon Games brengt zijn sci-fi verhalende potboiler Lightracer Spark dit voorjaar naar Steam. Het vervolg op de mobiele game Lightracer Ignition, Lightracer Spark biedt een geheel nieuw intergalactisch avontuur van geavanceerde beschavingen die het lot van het universum bepalen.
Deels visuele roman, deels management sim, en deels RPG, Lightracer Spark zet je in de rol van een geavanceerd wezen genaamd de Amender, die is afgedaald naar verschillende buitenaardse werelden. Hier moet je keuzes maken om verschillende beschavingen naar welvaart te leiden… of hun vooruitgang tegen te houden, als je dat wilt. Verzamel kracht door je beslissingen, breek door de ketenen van tijd en ruimte naar het centrum van het universum, en beheers de opkomst en ondergang van alle beschavingen!

Spelers manipuleren het grondgebied van de planeet Originum en bouwen overal ter wereld hemelse projecten. Door grondstoffen te beheren en het landschap te beïnvloeden, heb je grote invloed op de ontwikkeling en vooruitgang van de bewoners van de planeet.

Naast het smeden van de evolutie van een enkele planeet, kun je ook deals sluiten met zeer geavanceerde beschavingen. Via een technologie die “Worldline Switching” heet, kun je naar het centrum van het universum reizen en het opnemen tegen machtige beschavingen die de natuurwetten beïnvloeden… of nieuwe vonken ontsteken in de donkere diepten van de ruimte.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password