Naheulbeuk Dungeon’s Master komt morgen uit!

Artefacts Studio en Dear Villagers slaan opnieuw de handen ineen om hun duivelse dungeon management sim Naheulbeuk’s Dungeon Master uit te brengen, die morgen verkrijgbaar is op PC en Mac.

Met dit nieuwe deel in de veelgeprezen The Dungeon of Naheulbeuk-franchise kunnen spelers hun eigen maffe, vervloekte kerker creëren en aanpassen in een perfecte match tussen de Evil Genius-serie en de all-time classic Dungeon Keeper in het mafste heroïsche fantasy-universum.

  • Creëer een must-see taverne om je Tripe Adviser rating te verhogen en je inkomen een boost te geven!
  • Manage je ambachtslieden om een overvloed aan grondstoffen, gereedschappen en wapens te produceren en nog grotere stapels gouden munten te maken.
  • Schitter aan de top van de meest prestigieuze kerkers door je gangen te versieren met de kostbaarste schatten en relikwieën.
  • Level je bewakers om je kerker te verdedigen of stuur de concurrenten op rooftocht.
  • Vergeet nooit om aan de behoeften van je minions te voldoen, ze zijn altijd in voor een vervelende aanval!De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password