NACON’s aankondigingen en nieuws vanuit Gamescom 2023

Tijdens de Gamescom-beurs die momenteel in Keulen plaatsvindt, presenteert NACON diverse producten uit zijn catalogus van games en gaming-accessoires. Ook zijn er verschillende nieuwe producten aangekondigd, inclusief een gloednieuwe draadloze gaming-headset, de RIG 600 PRO. Deze is op de beursvloer te zien en belooft spelers interessante technische voordelen dankzij zijn “Dual Wireless”-technologie, waarmee de headset tegelijk verbonden kan zijn met een console en, via Bluetooth, met een smartphone.

Vier games gepresenteerd tijdens de Future Game Show
Tijdens de Future Games Show, het iconische Gamescom-evenement, werden vier nieuwe trailers getoond:

  1. Van RoboCop: Rogue City, de game van de populaire MGM-franchise, werden nieuwe gameplaybeelden en filmpjes getoond die een indruk geven van het originele verhaal. Naast een stukje van de verhaallijn, konden fans genieten van de schietactie en onderzoeks-gameplay. RoboCop: Rogue City verschijnt op 2 november 2023 voor consoles en pc.
  2. Ravenswatch is nog steeds in vroegtijdige toegang te spelen. Het team achter deze roguelite, waarin beroemde verhalen en legendes bij elkaar komen, toonde een teaser van nieuwe content, waarmee de omvang van de huidige game in september wordt verdubbeld. “Storm Island” is het tweede hoofdstuk van dit avontuur dat verschijnt op 7 september 2023. De complete game zal in 2024 voor consoles en pc verschijnen.
  3. Alan-a-Dale, de mysterieuze verteller van de co-op action-adventure game Gangs of Sherwood, presenteerde een spannende nieuwe trailer om spelers een indruk te geven van de actie en gevechten die ze kunnen verwachten wanneer de game op 19 oktober verschijnt voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.
  4. Tenslotte werd tijdens de show een nieuwe trailer getoond van Ad Infinitum, de psychologische horrorgame die speelt tijdens de Eerste Wereldoorlog. Deze trailer geeft toekomstige spelers een betere indruk van de sfeer en macabere verhaallijn van de game, die op 14 september verschijnt voor PlayStation 5®, Xbox Series X|S en pc.

Nieuwe hands-on demo’s van NACON-games
NACON zal de komende maanden diverse games uitbrengen, en negen ervan zijn binnen de stand te spelen.

Daaronder bevindt zich Crown Wars: The Black Prince, een teamgebaseerde strategy-game die plaatsvindt tijdens de Honderdjarige Oorlog en zal verschijnen op 14 maart 2024, en Garden Life, een knusse tuinsimulatie-game. Deze twee games worden tijdens Gamescom 2023 voor het eerst door hun ontwikkelaars gepresenteerd.

Paradize Project, een zombie-game van Eko Software waarin je hakkend moet overleven, is speelbaar op de stand. Er werd tijdens Gamescom bekendgemaakt dat deze game op 29 februari 2024 verschijnt voor consoles en pc.

Ook present op Gamescom – met nieuwe content – is War Hospital, de game waarin je tijdens de Eerste Wereldoorlog een veldhospitaal moet beheren. Tijdens een Dev Diary werd de nadruk gelegd op de moeilijke morele keuzes die spelers staan te wachten.

EEN REEKS NIEUWE ACCESSOIRES
Tegen het eind van 2023 verschijnen langverwachte accessoires voor alle gamingplatformen.

RIG onthulde zijn nieuwste draadloze gaming-headset, de RIG 600 PRO, met innovatieve “Dual Wireless”-technologie die het mogelijk maakt de headset tegelijkertijd met games en mobiele telefoons te verbinden. Deze headset is licht van gewicht, bijna onbreekbaar en aanpasbaar, net als de rest van de PRO-serie, en ontworpen voor alle soorten hoofden en behoeftes. Spelers kunnen de bijbehorende app gebruiken om verschillende audio-profielen te maken en de geluidsinstellingen aan te passen.

NACON introduceert ook nieuwe producten voor pc-spelers, inclusief microfoons en een streaming-webcam met een verlichte ring. Daarnaast werden de nieuwe GM-420-muis en nieuwe kleuren voor de Camo-versies van de GM-105 controllers gepresenteerd. Deze duurzame, premium-producten zijn gemaakt voor pc-spelers en streamers, zodat ze hun hardware naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password