NACON presenteert nieuwe kleuren voor de Revolution X Pro Controller

NACON, de ontwerper van premium gaming-accessoires, presenteert met veel plezier de nieuwe kleuren voor de Revolution X Pro Controller, de officieel gelicenseerde, bedrade controller voor Xbox Series X|S, Xbox One en pc. De Urban- en Forest-thema’s zijn nu beschikbaar.

De bekroonde en alom geprezen Revolution X is ontwikkeld in samenwerking met Xbox en biedt het beste van hedendaagse technologie en unieke features. De controller biedt 41 aanpassingsopties, Dolby Atmos voor het beste 3D-geluid, de creatie van game-profielen én controller-shortcuts, dus alles om aan de eisen van competitieve gamers te voldoen. De nieuwe Urban- en Forest-modellen voegen daar nog eens extra kleuropties aan toe.

Features van de Revolution X Pro Controller:

  • Verregaande aanpassingsopties: Gamers kunnen de stijl van de stick en het gewicht van de controller aanpassen, terwijl verdere aanpassingen mogelijk zijn met de Revolution X-app (gevoeligheid triggers, stick-curves, button-mapping).
  • Totale onderdompeling: Dolby Atmos for Headphones-technologie is ingebouwd in de controller voor nauwkeurige audio, terwijl het comfort van de game-ervaring betere prestaties mogelijk maakt.
  • Ontworpen voor competities: Of je nu competitief of gewoon voor de lol speelt, de Revolution X garandeert gaming zonder haperingen.
  • Portable: Dankzij de stevige draaghoes kun je de controller overal mee naartoe nemen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password