NACON onthult nieuwe Xbox-controller

Tijdens Bigben Week 2023 heeft NACON de release aangekondigd van een nieuwe, officiële Xbox-controller. De EVOL-X bouwt voort op de expertise die het bedrijf opdeed met de Revolution X (de officiële premium-controller die eind 2021 verscheen) en biedt gamers alles wat ze van een controller verlangen, voor een scherpe prijs.

Deze controller met Microsoft-certificaat is het nieuwste essentiële accessoire voor alle Xbox-gamers. Deze gebruiksvriendelijke en duurzame controller is ideaal voor spelers die hoge prestaties, comfort en waar voor hun geld verlangen.

Kenmerken van de EVOL-X:

  • Vier trilmotoren (twee in de triggers en twee in de handgrepen) zodat spelers alle sensaties van de game in hun handen voelen
  • Verwijderbaar snoer met USB-aansluiting van 3 meter, om mee op comfortabele afstand van het beeldscherm te spelen
  • Een verstevigde 3,5 mm audio-aansluiting voor optimale duurzaamheid
  • Oppervlak met reliëf voor optimaal grip en comfort tijdens lange gaming-sessies
  • Grotere actieknoppen voor extra gebruikscomfort
  • Concave-sticks om duimen meer grip te geven

Deze controller komt beschikbaar in zes kleuren (wit, zwart, zilver, transparant met LEDs, metallic blauw, metallic rood), zodat elke gamer een model in zijn of haar stijl kan kiezen.
De NACON EVOL-X-controller verschijnt in september 2023 met een verkoopadviesprijs van € 34,99 voor de witte en zwarte versies.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password