Nacon onthult Hell is Us, de nieuwe game van Rogue Factor

NACON onthult Hell is Us, een nieuw en ambitieus project van ontwikkelstudio Rogue Factor. De creative director van het project is Jonathan Jacques-Belletête, die bekend werd met zijn werk aan Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex: Mankind Divided en – meer recent – Marvel’s Guardians of the Galaxy, voordat hij zich bij het team aansloot. Hell is Us is al jaren in ontwikkeling en het meest ambitieuze project waar de studio tot op heden aan werkte.

Hell is Us is een third-person actie-avonturenspel dat zich afspeelt in een semi-open wereld, waarin een hoofdpersoon probeert zijn verleden te doorgronden in een land dat door een burgeroorlog wordt geteisterd. Achter de bijna totale zelfvoorziening van het land schuilt een duister geheim… heeft het misschien iets te maken met de zogenaamde “Calamity”, recente verschijningen van bovennatuurlijke wezens die lijken op oude grafstenen en monumenten? Uitgerust met wapens die speciaal zijn gesmeed om deze monsters te bestrijden, moet de hoofdrolspeler zijn uitrusting zo slim mogelijk gebruiken om in het avontuur te vorderen.
Hell is Us is een game in een nieuw genre, waarin spelers helemaal op eigen houtje omgevingen moeten verkennen om informatie te verzamelen. “Met Hell is Us willen we terugkeren naar een werkelijk gevoel van avontuur en verkenning,” zegt Jonathan Jacques-Belletête, creative director van het project. “We hoeven geen uitgebreid logboek met quests of wegwijzers op de kaart te hebben, we willen dat spelers de spanning van het avontuur voelen, en zich laten leiden door hun gevoelens en instincten.”

Hell is Us wordt ontwikkeld in Unreal Engine 5 en verschijnt in 2023 voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password